Η Super Κατερίνα επιστρέφει στον Alpha με τέσσερις μεγάλες αλλαγές

Η Super Κατερίνα επιστρέφει στον Alpha με τέσσερις μεγάλες αλλαγές
Advertisement

Η Κατερίνα Καινούργιου και η εκπομπή της «Super Kατερίνα» επιστρέφουν στο πρόγραμμα του Alpha ανανεωμένες με νέα πρόσωπα και concept που δεν έχουμε ξαναδεί στην ελληνική τηλεόραση. Οι μεγάλες αλλαγές επικεντρώνονται σε τέσσερα σημεία.

Πρώτο, στην αλλαγή αρχισυντάκτριας, αφού πλέον την σκυτάλη παίρνει η Κατερίνα Πόθα, μεταγραφή που ήρθε από τον ΣΚΑΪ και την εκπομπή του Νίκου Μουτσινά.

Advertisement

Δεύτερη σημαντική αλλαγή η έλευση του Γρηγόρη Γκουντάρα, επίσης από τον ΣΚΑΪ. Η επίσημη ανακοίνωση αναφέρει:

«Ο έμπειρος δημοσιογράφος και παρουσιαστής Γρηγόρης Γκουντάρας, εντάσσεται στο δυναμικό της Barking Well Media.

Ο Γρηγόρης, με την ξεχωριστή ματιά του, εμπεριστατωμένη άποψη και πολυετή εμπειρία σε μεγάλα τηλεοπτικά projects μπροστά και πίσω από τις κάμερες, θα ενισχύσει τις ψυχαγωγικές παραγωγές της εταιρείας με αρχή την εκπομπή Super Κατερίνα με την Κατερίνα Καινούργιου στον Αlpha.

Θα ακολουθήσουν κι άλλες σημαντικές και γεμάτες εκπλήξεις συνεργασίες, σε νέες, καινοτόμες παραγωγές που έρχονται!».

Advertisement

Τρίτη σημαντική αλλαγή είναι η αντικατάσταση της Κατερίνας Λένη στη θέση του σεφ της εκπομπής. Ο Νικόλας Σακελλαρίου θα είναι ο νέος καθημερινός σεφ της εκπομπής.

Τέλος, θα υπάρχει ένα νέο concept συμμετοχής του κοινού στην εκπομπή με μια πρωτότυπη αμφίδρομη διαδικασία που κάθε μέρα θα μας δένει ακόμη περισσότερο, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το δελτίο τύπου του σταθμού.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: