Κόβεται από τον ΣΚΑΪ με συνοπτικές διαδικασίες εκπομπή ετών

Advertisement

Μετά από 5 χρόνια στα οποία μεταδίδεται στην μεσημεροαπογευματινή ζώνη του Σαββατοκύριακου στον ΣΚΑΪ, το «DoT.» είναι πια ένα τηλεοπτικό πρότζεκτ που στο κανάλι του Φαλήρου θεωρούν ότι δεν έχει κάτι άλλο να δώσει.

Έτσι, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γρηγόρη Μελά, το κανάλι έχει διαμηνύσει στην εταιρεία παραγωγής πως σε αυτή την 6η και τελευταία σεζόν του συμβολαίου, δε θα προχωρήσουν στην προβολή της εκπομπής.

Advertisement

Στις πρώτες 3 σεζόν του το «DoT.» πήγαινε αρκετά συμπαθητικά στα νούμερα τηλεθέασης υπό την παρουσίαση των Ζαμπέτογλου κι Αναγνωστόπουλου.

Στην 4η σεζόν άρχισε η πτωτική του πορεία, η οποία έγινε πιο έντονη όταν την παρουσίαση ανέλαβαν η Νάντια Μπουλέ και ο Μίνως Θεοχάρης.

Οι δυο τους δεν είναι ακόμα γνωστό αν θα αποτελέσουν παρελθόν ή αν θα είναι και πάλι επιλογή της εταιρείας παραγωγής εφόσον βρεθεί νέα τηλεοπτική στέγη. Γίνεται όμως προσπάθεια ώστε το «DoT.» να πάει προς ΑΝΤ1 μεριά.

Advertisement

Από τον ΑΝΤ1 δεν βλέπουν με αρνητικό μάτι αυτή την προοπτική, αλλά θέλουν, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, να φέρουν αλλαγές στη σκαλέτα και στη μορφή της εκπομπής, κάτι που θα πρέπει να το δεχτεί η εταιρεία παραγωγής.

Αν δε συμφωνηθεί αυτό από τις δύο πλευρές, τότε δύσκολα θα υπάρξει συμφωνία και θα γίνει μια προσπάθεια για κάποιο άλλο κανάλι ή το εν λόγω πρότζεκτ θα μείνει ανενεργό για μια σεζόν και θα προσπαθήσει να επανέλθει από την επόμενη χρονιά.

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: