Θpίλερ στα Εξάρχεια με τον θάνατο γνωστής δικηγόρου: Κυνηγούσε ναρκέμπορους, βιαστές και δολοφόνους

Θpίλερ στα Εξάρχεια με τον θάνατο γνωστής δικηγόρου: Κυνηγούσε ναρκέμπορους, βιαστές και δολοφόνους
Advertisement

Ανατροπή στην υπόθεση θανάτου της δικηγόρου που έχασε ξαφνικά τη ζωή της στα Εξάρχεια τον περασμένο Ιούνιο και πλέον εξετάζεται η δολοφονία.

Αρχικά είχε αποδοθεί σε ατύχημα, ωστόσο πλέον η αστυνομία ερευνά το ενδεχόμενο να οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια με δράστες κακοποιούς.

Advertisement

Ο σύζυγος της δικηγόρου Βασιλικής Αυγουστίνου, Αντώνης Πατατανές, με δακρυσμένα μάτια, σαράντα μέρες μετά τον θάνατό της, λέει αποκλειστικά στο Star πως «η Βασιλική ήταν σπουδαίος άνθρωπος, υπέρμαχος ανθρώπων και ζώων. Βοηθούσε όλο τον κόσμο».

Μπροστά σε ένα πρόχειρο μνήμα με τη φωτογραφία της, στο σημείο που βρέθηκε με βαρύ τραύμα στο κεφάλι, ξεσπά:

«Υπάρχουν ενδείξεις ότι δυστυχώς κάποιοι θέλησαν να της πάρουν τη ζωή. Η Ασφάλεια Εξαρχείων έχει κάνει πάρα πολύ καλή δουλειά. Έχει βρει κάποια στοιχεία και πιστεύω σύντομα θα έχουμε αποτελέσματα».

Ο θάνατος της δικηγόρου αρχικά αποδόθηκε σε πτώση που είχε πηγαίνοντας βόλτα σκυλάκια που φρόντιζε στα Εξάρχεια.

Advertisement

Όταν, όμως, ο σύζυγός της κατάφερε να ανοίξει το κινητό της τηλέφωνο, διαπίστωσε ότι δεχόταν συνεχώς απειλές.

«Υπάρχουν συγκεκριμένοι άνθρωποι που την απειλούσαν. Έχει ήδη σχηματιστεί δικογραφία, γιατί κυνηγούσε γνωστούς ναρκέμπορους, βιαστές και δολοφόνους ανθρώπων και ζώων», είπε.

«Υπάρχουν σαφείς ενδείξεις ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια. Τα χτυπήματα έτσι όπως περιγράφονται στα ιατρικά έγγραφα δεν δικαιολογούνται σε τυχαίο περιστατικό και τυχαία πτώση. Ξέρουμε ονόματα», δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειας, Αλέξανδρος Κανελλόπουλος.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: