Θεσσαλονίκη: Είδα την πρώην σύζυγό μου «δαιμονισμένη» σε εξορκισμούς -«Ή παίζει θέατρο ή κάτι της δώσανε»

Θεσσαλονίκη: Είδα την πρώην σύζυγό μου «δαιμονισμένη» σε εξορκισμούς -«Ή παίζει θέατρο ή κάτι της δώσανε»
Advertisement

Σοκαρισμένος, ένας άνδρας είδε τη γυναίκα του «δαιμονισμένη» στα βίντεο της αίρεσης των «εξορκιστών» της Θεσσαλονίκης.

Ο κ. Φώτης Παναγιωτάκος, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega, περιέγραψε την εμπειρία που είχε με την πρώην σύζυγό του, η οποία ήταν μέλος της αίρεσης των «εξορκιστών».

Advertisement

Σύμφωνα με όσα είπε, η αίρεση τού διέλυσε την οικογένεια, καθώς πλέον δεν του μιλάνε τα παιδιά του, ούτε η πρώην σύζυγός του.

Ο 59χρονος δήλωσε ότι φωνάζει για αυτή την αίρεση εδώ και χρόνια και προσπαθεί μόνος του να την «πολεμήσει».

Είδε τη «δαιμονισμένη» πρώην σύζυγό του στα βίντεο της αίρεσης των «εξορκιστών»

Μιλώντας στο τηλεοπτικό κανάλι, ο κ. Παναγιωτάκος αποκαλύπτει ότι στην αρχή δεν είχε καταλάβει τι ακριβώς κάνει η γυναίκα του, πού πηγαίνει όταν φεύγει από το σπίτι και, όταν τη ρωτούσε, εκείνη έλεγε ότι πηγαίνει σε σπίτια όπου τραγουδάνε, ψήνουν και συζητούν.

Advertisement

Όταν, όμως, είδε το συγκεκριμένο βίντεο, που παρουσιάζει… τον εξορκισμό της «δαιμονισμένης» πρώην συζύγου του, κατάλαβε ότι κάτι δεν πάει καλά.

Στη συνέχεια, περιγράφει την πρώην σύζυγό του, όπως τη γνώριζε εκείνος, και λέει ότι δεν είχε δει τέτοιου είδους συμπεριφορές, δεν είχε παρατηρήσει κάτι αλλόκοτο. Αν δεν δαιμονίστηκε στην πορεία, είτε «παίζει θέατρο ή κάτι της δώσανε», λέει ο κ. Παναγιωτάκος.

Επίσης, αναφέρει ότι, όταν της μίλησε για το βίντεο, εκείνη αρνήθηκε ότι πρόκειται για την αίρεση αυτή και ότι η ίδια συμμετέχει σε τέτοιου είδους δραστηριότητες, αν και ο πρώην σύζυγός της λέει ότι την αναγνώρισε.

Advertisement

Στο βίντεο φαίνεται η γυναίκα να μιλά στον «Άνθρωπο του Θεού» και να του φωνάζει «φύγε, δεν σε θέλω» και να λέει σχεδόν κλαίγοντας ότι φοβάται, ότι είναι ο Σατανάς και ότι μπήκε μέσα στη γυναίκα για να την καταστρέψει.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: