Ξεσπάει η Έλενα Ασημακοπούλου: «Όταν μου ζήτησε το κινητό μου, κοκάλωσα, είπα ότι κάτι δεν πάει καλά…»

Ξεσπάει η Έλενα Ασημακοπούλου: «Όταν μου ζήτησε το κινητό μου, κοκάλωσα, είπα ότι κάτι δεν πάει καλά…»
Advertisement

Στην Αθήνα και στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις επέστρεψε η Έλενα Ασημακοπούλου μετά το τέλος των καλοκαιρινών διακοπών της.

Ωστόσο, ένα απρόοπτο περιστατικό έμελλε να σπαταλήσει τον πολύτιμο χρόνο της, με αποτέλεσμα να το διηγηθεί στους διαδικτυακούς της φίλους, εφιστώντας τους την προσοχή.

Ειδικότερα, το μεσημέρι της Τρίτης 30/8 μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους την απίστευτη ιστορία που βίωσε, μιας και όπως εξομολογήθηκε παραλίγο να πέσει θύμα απάτης.

Όπως ανέφερε η Έλενα Ασημακοπούλου στον λογαριασμό της στο Instagram, μία άγνωστη γυναίκα, επικαλούμενη ότι θέλει να κάνει ένα δώρο από το κατάστημα σε συγγενικό της πρόσωπο της ζήτησε τον προσωπικό λογαριασμό τραπέζης, τον αριθμό του κινητού της κι άλλα προσωπικά της στοιχεία. Ωστόσο, η ηθοποιός συνειδητοποίησε πως πρόκειται για ηλεκτρονική απάτη.

«Είμαι εδώ στο μαγαζί από το πρωί, κάνω τις δουλειές μου, ετοιμάζουμε τα πακέτα σας και χτυπάει ασταμάτητα το τηλεφωνικό κέντρο. Πριν από λίγο, χτυπάει το τηλέφωνο, είναι μία κυρία πολύ βιαστική από ένα φαρμακείο η οποία ήθελε να κάνει μία κατάθεση κι επέμενε να θέλει το iban του τραπεζικού λογαριασμού, το κινητό μου τηλέφωνο και πολλά προσωπικά δεδομένα.

Στο κινητό τηλέφωνο, όμως, επέμενε ότι θα μου έρθει μία επιβεβαίωση για τη μεταφορά των χρημάτων που θα έκανε και θα έπρεπε εγώ να το πατήσω, να κάνω αποδοχή και όλα τα συναφή. Όπως καταλαβαίνετε, το μυρίστηκα ευτυχώς.

Θα μπορούσα με όλη αυτή τη βιασύνη να το περάσω πιο ανάλαφρα. Όταν μου ζήτησε το κινητό μου τηλέφωνο, κοκάλωσα. Είπα ότι κάτι δεν πάει καλά. Μην σας τα πολυλογώ, μου έκλεισε το τηλέφωνο γιατί αρνήθηκα να της δώσω τον αριθμό μου.

Γι’ αυτό παιδάκια μου προσοχή! Όλα αυτά τα μηνύματα που μας στέλνουν στα κινητά, που μας προτρέπουν να πατήσουμε τον σύνδεσμο, αγνοείστε τα!» είπε η Έλενα Ασημακοπούλου στους followers της.

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: