Χωρίς τεpάστιες φαβορίτες και εμφανώς αδυνατισμένος: Η σπάνια εμφάνιση του Σταμάτη Κόκοτα στα 86 του χρόνια

Advertisement

Η σπάνια δημόσια εμφάνιση του Σταμάτη Κόκοτα στη Σχοινούσα όπου βρέθηκε για ένα ιδιωτικό live πρόγραμμα με τους μουσικούς του.

Ο Σταμάτης Κόκοτας αποτελεί ένα μεγάλο κεφάλαιο για το ελληνικό τραγούδι, με τα τραγούδια του να ακούγονται μέχρι και σήμερα και να περνάνε από γενιά σε γενιά.

Advertisement

Ο ίδιος τραγούδησε σε γνωστό εστιατόριο του νησιού σε ιδιωτική γιορτή, συνομίλησε με πολλούς από τους καλεσμένους ενώ φρόντισε να φωτογραφηθεί και με αρκετούς από αυτούς.

Τον Σταμάτη Κόκοτα, που πρωτοεμφανίστηκε τη δεκαετία του ’60 και ο οποίος ήταν και ο αγαπημένος καλλιτέχνης του μεγάλου εφοπλιστή της εποχής, Αριστοτέλη Ωνάση, δεν τον συναντούμε εύκολα κάπου.

Οι εμφανίσεις του είναι μετρημένες αφού εκείνος φροντίζει να μην αναλώνεται! Αν και είναι 86 ετών, δε φαίνεται να το βάζει κάτω ενώ φροντίζει πάντα να επιλέγει πολύ προσεκτικά που θα παρευρεθεί. Αυτό άλλωστε τον έκανε τόσο ακριβοθώρητο και συμπαθή σε επιχειρηματίες της εποχής.

Advertisement

Πολλοί μάλιστα έχουν επικαλεστεί την ιστορία με τον Ωνάση που του έστειλε το ιδιωτικό του ελικόπτερο προκειμένου να πάει στον Σκορπιό, το ιδιωτικό του νησί, και να μάθει συρτάκι στην Τζάκι Κέννεντι!

Ο τραγουδιστής με τη βελούδινη φωνή που όλοι έχουμε σιγοτραγουδήσει τις απίστευτες επιτυχίες του απαθανατίστηκε να είναι ευδιάθετος στο πλευρό του δικού μας σκιτσογράφου Νίκου Γκιόλια ο οποίος τον συνόδευσε στην κιθάρα, ενώ μαζί του βρέθηκαν και οι μουσικοί Θανάσης Βασιλάς στο μπουζούκι-επιμέλεια ορχήστρας, η Ευαγγελία Μαυρίδου στο πιάνο και ο Θανάσης Σοφράς στο μπάσο.

Σταμάτης Κόκοτας: Έτσι είναι σήμερα ο μεγάλος λαϊκός τραγουδιστής

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: