Δράμα για 29χρονη στη Θεσσαλονίκη: Ο άντρας της καταδικάστηκε 8 φορές για κακοποίηση και κυκλοφορεί ελεύθερος

Κραυγή αγωνίας από τη γυναίκα στη Θεσσαλονίκη - «Σας παρακαλώ, κάντε κάτι για να με προστατέψετε, μπορεί να είμαι το επόμενο θύμα»

Advertisement

Για 8η φορά καταδικάστηκε ένας άνδρας στη Θεσσαλονίκη, επειδή κακοποιούσε τη γυναίκα του, όμως συνεχίζει να είναι ελεύθερος.

Στην υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας στη Θεσσαλονίκη, χθες Πέμπτη (1/9) το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο καταδίκασε τον άνδρα με ποινή φυλάκισης ενός έτους.

Advertisement

Το Δικαστήριο είπε να εκτιθεί η ποινή του, όμως και αυτή, όπως και οι προηγούμενες επτά ποινές, έχουν ανασταλτικό χαρακτήρα, λόγω της έφεσης που άσκησε η πλευρά του κατηγορούμενου, όπως αναφέρει η ΕΡΤ.

Η 29χρονη εν διαστάσει σύζυγός του απηύθυνε κραυγή αγωνίας στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, καθώς όπως κατήγγειλε την ξυλοκόπησε στις 19 Αυγούστου σε πάρκο, παρά το γεγονός πως έγιναν ασφαλιστικά μέτρα ώστε να μην πλησιάζει κοντά της.

«Σας παρακαλώ, κάντε κάτι για να με προστατέψετε, μπορεί να είμαι το επόμενο θύμα», είπε η 29χρονη. Μετά και το τελευταίο επεισόδιο η 29χρονη κατέθεσε μήνυση σε βάρος του και ο δράστης αναζητήθηκε από τις αστυνομικές Αρχές, αλλά δεν εντοπίστηκε για να συλληφθεί.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: