Τρείς γυναίκες του ζωδιακού που νοιάζονται περισσότερο για το μυαλό παρά για την εμφάνισή τους

Advertisement

Δεν λέμε ότι οι γυναίκες αυτές παραμελούν την εξωτερική τους εμφάνιση ή ότι δεν βλέπονται. Θέλουμε απλώς να τονίσουμε πως για εκείνες το πιο σημαντικό στην ζωή τους δεν είναι να είναι όμορφες και έτοιμες… για καλλιστεία, αλλά να είναι έξυπνες, μορφωμένες και με γνώσεις που λίγοι κατέχουν.

Θέλουν να σπουδάσουν, να διακριθούν για το μυαλό τους και να γνωρίσουν τον κόσμο όπως λίγοι. Πάμε να δούμε για ποιες γυναίκες του ζωδιακού μιλάμε.

Advertisement

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η γυναίκα Δίδυμος είναι «σπίρτο». Είναι έξυπνη και το μεγαλύτερο χάρισμά της είναι το μυαλό της. Αυτό το καταλαβαίνει από πολύ μικρή ηλικία και νιώθει πάντα μια εσωτερική ανάγκη να γίνεται όλο και πιο έξυπνη και πιο μορφωμένη.

Ποντάρει πολλά στο μυαλό της. Δεν θα σπαταλήσει όλο τον χρόνο της σε κομμωτήρια, ψώνια για ρούχα και παπούτσια ή ινστιτούτα ομορφιάς, ούτε το πρώτο της μέλημα θα είναι να κυκλοφορεί με εμφάνιση… μοντέλου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ό,τι και να λέμε, η γυναίκα Παρθένος είναι πάρα πολύ έξυπνη και φιλομαθής. Άλλωστε όπως και η Διδυμίνα, έχει ως κυβερνήτη της τον Ερμή. Στροφάρει το μυαλό της. Είναι το πιο δυνατό της σημείο.

Advertisement

Η γνώση είναι δύναμη και αυτό το ξέρει καλά και προσπαθεί να καλλιεργεί τα ταλέντα της από μικρή ηλικία. Θέλει να σπουδάσει και μάλιστα θέλει να φτάσει σε ανώτερο επίπεδο σπουδών και να διακριθεί σε επιστημονικό ή ακαδημαϊκό επίπεδο.

Δεν της αρκεί το λίγο. Θέλει το τέλειο, καθώς είναι τελειομανής εκ φύσεως. Δεν την συγκινούν καθόλου οι συνήθειες μιας κατεξοχήν κοκέτας γυναίκας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότης και γνώση πάνε μαζί! Αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάμε. Η γυναίκα αυτή είναι γεννημένη για να μαθαίνει.

Advertisement

Έχει μέσα της την περιέργεια και εκτός από πολλά ταξίδια στα οποία ανακαλύπτει τον κόσμο, θέλει να κάνει και πολλές σπουδές για να νιώσει ολοκληρωμένη.

Στόχος της είναι συνεχώς να μαθαίνει και να εξελίσσεται. Άλλωστε βαριέται εύκολα και ψάχνει κάθε φορά κάτι νέο που θα της κεντρίσει το ενδιαφέρον και θα την ιντριγκάρει. Κάθε νέα γνώση είναι «τροφή» για εκείνη.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: