Από σερβιτόρος πάμπλουτος επιχειρηματίας: Η περιουσία του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου και τα 20 μαγαζιά στην Αθήνα

Από σερβιτόρος πάμπλουτος επιχειρηματίας: Η περιουσία του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου και τα 20 μαγαζιά στην Αθήνα
Advertisement

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος είναι από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz και σε λίγο καιρό πρόκειται να γίνουν για πρώτη φορά γονείς.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η γνωστή παρουσιάστρια φέρεται να διανύει τον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης, με την ίδια να μην έχει επιβεβαιώσει μέχρι στιγμής την είδηση.

Advertisement

Το ζευγάρι προσπαθεί να κρατά μακριά από τα «φώτα» τη προσωπική του ζωή, ενώ αποφεύγει να κάνει δηλώσεις και αναρτήσεις στα social media.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Με τι ασχολείται ο σύντροφός της, Βασίλης Σταθοκωστόπουλος

Ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος είναι ένας από τους πιο γνωστούς επιχειρηματίες. Η ενασχόληση της οικογένειας με τον χώρο της εστίασης ξεκίνησε, όταν ο Φώτης Σταθοκωστόπουλος, πατέρας του επίσης γνωστού επιχειρηματία Τζίμη Σταθοκωστόπουλου και ο Βλάσης Σταθοκωστόπουλος, πατέρας του Βασίλη ήρθαν στην Αθήνα και δούλεψαν μαζί, παράλληλα με τη φοίτησή τους στο Νυχτερινό Γυμνάσιο, στην αρχή ως βοηθοί σερβιτόρου σε εστιατόρια της περιοχής.

Την περίοδο 1973-1974 άνοιξαν το δικό τους μαγαζί. Επρόκειτο για ένα μικρό καφέ, το «Ποσειδών», στην πλατεία της παλαιάς αγοράς στην Πλάκα. Μετά το «Ποσειδών» ακολουθούν τα «Απόλλων», «Ερμιόν», «Νεφέλη».

Advertisement

Η διαφορετική φιλοσοφία ανάμεσα στα δύο αδέλφια οδηγεί τον Βλάση Σταθοκωστόπουλο στην απόφαση να πορευτεί στην Α’ Εθνική του καφέ και της εστίασης.

Ένας από αυτούς ήταν και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού Δημήτρης Σαραβάκος, με τον οποίο έγιναν κουμπάροι και συνέταιροι στο καφέ-εστιατόριο «Διογένης» στην Πλάκα και μετέπειτα στο καφέ «Οστρια» στη Γλυφάδα.

Όπως έγραψε το protothema.gr ο όμιλος Σταθοκωστόπουλου το 2016 αριθμούσε 20 μαγαζιά: τα «Ακρωτήρι», «Αλιμος», «Baraonda», «Bocca Beach», «Coast», «Διογένης», «Διόνυσος Zonars», «Daphne’s», «Dia Noche», «Ελαία», «Εν Πλω», «Ταβέρνα του Ψαρά», «Hermion», «Ιθάκη», «Lis», «Νότος», «Οστρια», «Τερίνα», «Vive Mar» και «Mohito Bay».

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: