Δικαστικές περιπέτειες ξανά για τον Λάκη Γαβαλά -Ποια κατηγορεί ότι του έκλεψε 130.000 ευρώ

Δικαστικές περιπέτειες ξανά για τον Λάκη Γαβαλά -Ποια κατηγορεί ότι του έκλεψε 130.000 ευρώ
Advertisement

Στα δικαστήρια βρέθηκε σήμερα ο Λάκης Γαβαλάς ύστερα από μήνυση σε πρώην συνεργάτιδά του για υπεξαίρεση μεγάλου χρηματικού ποσού.

Ο Λάκης Γαβαλάς, είχε μήνυση στην πρώην συνεργάτιδά του για υπεξαίρεση χρημάτων ύψους 130.000 ευρώ, ποσό που είχε χρησιμοποιήσει για τη δημιουργία πισίνας.

Advertisement

Ο σχεδιαστής μόδας παρευρέθη για τη δεύτερη φάση της νομικής διαδικασίας καθώς την δίκη πρώτο βαθμού την είχε χάσει. Η δικάσιμος αναβλήθηκε και ο Λάκης Γαβαλάς έκανε δηλώσεις στον τηλεοπτικό σταθμό του ANT1.

«Όλος ο κόσμος γνωρίζει ότι έχω απόλυτο δίκιο»

«Δεν φταίω εγώ. Η δίκη αναβλήθηκε λόγω κωλύματος υγείας ατόμου από την έδρα. Όταν έγινε η εκκαθάριση της εταιρίας, βρέθηκαν κάποιες ατασθαλίες από τους ορκωτούς.

Αυτοί οι ορκωτοί προκειμένου μία εταιρία να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα είπαν ότι πρέπει να μηνυθούν κάποια άτομα γι’ αυτά τα οποία το ραπόρτο δείχνει», επισήμανε ο γνωστός σχεδιαστής.

Advertisement

«Έπρεπε λοιπόν για να σωθώ να κάνω μία μήνυση στους ανθρώπους που θεωρούσα αμφιβόλου αξιοπιστίας για να μπορούν να έχουν διαχειριστεί αυτά τα χρήματα της εταιρίας.

Οπότε στην αναβολή θα το δούμε τι τελικά θα προκύψει και πόσο θα δικαιωθώ γι’ αυτό που όλος ο κόσμος γνωρίζει ότι έχω απόλυτο δίκιο» συμπλήρωσε.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: