Ο Σταλόνε ζήτησε ρόλο κομπάρσου στον «Νονό» και η παραγωγή τον θεώρησε «ακατάλληλο»

Ο Σταλόνε ζήτησε ρόλο κομπάρσου στον «Νονό» και η παραγωγή τον θεώρησε «ακατάλληλο»
Advertisement

Ο Σιλβέστερ Σταλόνε έχασε ρόλο κομπάρσου στη θρυλική ταινία ο «Νονός» επειδή το στούντιο δεν ήταν σίγουρο ότι ήταν ο κατάλληλος «τύπος» για τον ρόλο. Ο Σταλόνε μάλιστα είπε πως πήγε ο ίδιος στην παραγωγή και ζήτησε τον ρόλο.

Ο 76χρονος ηθοποιός σε συνέντευξή του στο «Empire» αποκάλυψε για το πώς ρώτησε την Paramount αν θα μπορούσε να παίξει στο παρασκήνιο της σκηνής του γάμου της ταινίας.

Advertisement

«Στη σκηνή, ο Βίτο Κορλεόνε (Μάρλον Μπράντο) διοργανώνει έναν τεράστιο γάμο για την κόρη του Κόνι (Τάλια Σάιρ) στο πολυτελές κτήμα της οικογένειας.

Πήγα στην Paramount και είπα: «Μπορώ να γίνω κομπάρσος στη σκηνή του γάμου;»», είπε ο σταρ του Rocky. «Μου είπαν, «δεν ξέρουμε αν είσαι ο κατάλληλος τύπος». Τους είπα, «Δεν είμαι ο τύπος; Για να παίξω στο παρασκήνιο, κρυμμένος πίσω από μια γ…γαμήλια τούρτα;».

Ο Νονός γιορτάζει φέτος την 50ή επέτειό του και πρωταγωνιστούσαν οι Μπράντο, Σάιρ, Αλ Πατσίνο, Ρόμπερτ Ντουβάλ και Τζέιμς Κάαν, ο οποίος απεβίωσε νωρίτερα φέτος. Ο Σταλόνε συνεργάστηκε τελικά με την Σάιρ στις πετυχημένες ταινίες του Rocky.

«Όλα έρχονται σε αυτούς που ξέρουν να περιμένουν», είπε ο Σταλόνε.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: