«Σας παρακαλώ…, δεν έχω πού να πάω»: Η επίθεση των γειτόνων σε Ελπίδα Νίνου – Πέτρο Φιλιππίδη

«Σας παρακαλώ…, δεν έχω πού να πάω»: Η επίθεση των γειτόνων σε Ελπίδα Νίνου – Πέτρο Φιλιππίδη
Advertisement

Η ρεπόρτερ Μαρία Βλάχου συνάντησε την Ελπίδα Νίνου με την κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» έξω από το σπίτι στο οποίο κατοικεί με τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον γιο τους στο Παλαιό Ψυχικό.

Για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό μίλησε on camera, τονίζοντας ότι παραμένει στο πλευρό του συζύγου της, παρακαλώντας ωστόσο να μην τους επισκέπτονται δημοσιογράφοι για δηλώσεις έξω από το σπίτι, διότι ενοχλούνται οι γείτονες.

Advertisement

«Είναι καλά στην υγεία του. Σας παρακαλώ σεβαστείτε ότι αυτή τη στιγμή ξεκινάμε έναν αγώνα. Θα σας παρακαλούσα να μην έρχεστε εδώ γιατί ενοχλούνται οι γείτονες. Σεβαστείτε το αυτό, σας ευχαριστώ πάρα πολύ για το ενδιαφέρον σας», είπε χαρακτηριστικά.

«Είστε πάντα δίπλα στον Πέτρο Φιλιππίδη…», σχολίασε η ρεπόρτερ με την κ. Νίνου να απαντά «Πάντα».

Όπως είπε αργότερα η Μαρία Βλάχου, η Ελπίδα Νίνου της εξομολογήθηκε off camera πως έχει μεγάλο πρόβλημα με τους γείτονες, καθώς υπάρχουν συνεχή παράπονα και επιπλήξεις στην ίδια για την παρουσία δημοσιογράφων έξω από το σπίτι του ηθοποιού.

Υποστήριξε, μάλιστα, πως φοβάται μήπως την αναγκάσουν να φύγει από το συγκεκριμένο σπίτι, κάτι που δεν μπορεί να κάνει καθώς τόσο ο Φιλιππίδης ταλαιπωρείται με την υγεία του όσο και η μητέρα της. «Αν με διώξουν από αυτό το σπίτι, δεν θα έχουν πού να πάω», είπε χαρακτηριστικά.

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: