Το “ξεφούρνισε” η Καινούργιου: “Εγώ γνώρισα τον Σταθοκωστόπουλο με τη Σπυροπούλου- Ο μπαμπάς μου δεν τον ήθελε”

Το “ξεφούρνισε” η Καινούργιου: “Εγώ γνώρισα τον Σταθοκωστόπουλο με τη Σπυροπούλου- Ο μπαμπάς μου δεν τον ήθελε”
Advertisement

Πρώτη φορά μέσα από την εκπομπή της η Κατερίνα Καινούργιου τοποθετήθηκε για τους Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.

Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια της εκπομπής «Super Katerina» σχολίασε τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησε το περιοδικό «Hello», όπου βλέπουμε πρώτη φορά την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, επιβεβαιώνοντας έτσι τις φήμες που κυκλοφορούσαν όλο αυτό το διάστημα και την ήθελαν να περιμένει το πρώτο της παιδί με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.

Advertisement

Υπενθυμίζουμε πως παρά τα δημοσιεύματα και τις φωτογραφίες που έχουν διαρρεύσει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχει επιλέξει να μην τοποθετηθεί και κρατά μακριά από τα «φώτα» την προσωπική της ζωή.

Κατερίνα Καινούργιου: Τι δήλωσε για την σχέση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο

«Τι ωραία!» σχολίασε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου η οποία αναρωτήθηκε αν κυοφορεί δίδυμα και συμφώνησε με την απόφασή της να κρατήσει την ευχάριστη αυτή είδηση μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

«Πραγματικά χαίρομαι και χαίρομαι και για τον Βασίλη. Σας το είπα, έχω πολλά χρόνια να μιλήσω μαζί του, δεν έχουμε και κάτι να πούμε. Αν τον δω έξω θα χαιρετηθούμε, όπως και έχουμε κάνει. Όταν χωρίσαμε θυμάμαι δεν ήταν τόσο ωραίο αλλά αργότερα που συναντηθήκαμε έξω χαιρετηθήκαμε.

Advertisement

Ήταν μια σχέση πιο μικρή, δεν ήταν μια σχέση που με είχε σημαδέψει. Η τελευταία μου σχέση ήταν πολύ πιο έντονη για μένα και πιο σημαντική» είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Σε άλλο σημείο, η ίδια δήλωσε: «Τον Βασίλη με την Κωνσταντίνα εγώ τους είχα γνωρίσει. Τότε έκανα παρέα με την Κωνσταντίνα που ήμασταν στον Alpha όλοι μαζί. Τότε η Κωνσταντίνα είχε μια άλλη σχέση με έναν κύριο, εγώ ήμουν με τον Βασίλη. Βγαίναμε έξω πολλές φορές και για καφέ…

Προς Θεού, για να μην παρεξηγηθώ ποτέ η κοπέλα δεν τον είχε κοιτάξει περίεργα ή ο Βασίλης εκείνη. Η σχέση τους έγινε πολύ αργότερα. Τότε δεν περίμενα ότι θα έχει αυτή την εξέλιξη αλλά ήμουν και εγώ σε μια άλλη σχέση και ήμουν πολύ καλά που δεν με ενδιέφερε.

Advertisement

Χαίρομαι γιατί έχω μοιραστεί κάποιες στιγμές με αυτόν τον άνθρωπο και θέλω να είναι καλά. Η Κωνσταντίνα πάντα ήθελε να κάνει παιδιά. Και ο Βασίλης ήθελε να κάνει οικογένεια.

Βρήκε ο ένας τον άλλον και ταίριαξαν. Μπορεί να ήταν και καρμικό. Τότε εγώ ήμουν με τον Βασίλη – τα ακούει τώρα ο μπαμπάς μου που δεν τον ήθελε καθόλου – για να γνωρίσει την Κωνσταντίνα» είπε.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: