Απάντηση Μπέου για το ξύλο με οδηγό μηχανής: «Έβρισε την μητέρα μου, επιτέθηκε στον αδελφό μου» [βίντεο]

Απάντηση Μπέου για το ξύλο με οδηγό μηχανής: «Έβρισε την μητέρα μου, επιτέθηκε στον αδελφό μου» [βίντεο]
Advertisement

Ο Αχιλλέας Μπέος έδωσε την δική του εξήγηση για το video που δείχνει τον ίδιο και άλλον έναν άνδρα, να πλακώνονται με οδηγό μηχανής.

Από το Σάββατο το μεσημέρι, κάνει το γύρο του διαδικτύου ένα video που δείχνει τον Αχιλλέα Μπέο και άλλον έναν άνδρα να πλακώνονται στο ξύλο με έναν οδηγό μηχανής.

Advertisement

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε, ο Δήμαρχος του Βόλου, με δήλωσή του, επιχείρησε να εξηγήσει τι συνέβη, λέγοντας ουσιαστικά πως ο δικυκλιστής ήταν αυτός που ξεκίνησε το περιστατικό.

Αναλυτικά η δήλωσή του…

Με αφορμή το επεισόδιο που είχα καθ’ οδόν, στην Αθήνα και όχι όπως εγράφη ανακριβώς στον Βόλο, με ένα άγνωστο άτομο, που έφερε κράνος το οποίο δεν έβγαλε ποτέ, ενδεχομένως για να μην αναγνωριστεί, θέλω να ξεκαθαρίσω πως δεν έκανα τίποτα άλλο, λιγότερο ή περισσότερο, από χιλιάδες άλλους καθημερινούς ανθρώπους όταν δέχονται ύβρεις για τη μητέρα τους και βλέπουν συγγενικά τους πρόσωπα (εν προκειμένω τον αδελφό μου) να δέχονται επίθεση και να απειλούνται. Κάτι που ξεκάθαρα προκύπτει και από το βίντεο που κυκλοφορεί.

Για όσους σπεύδουν να αποδώσουν χαρακτηρισμούς και να επικρίνουν τη στάση μου μια μόνη απάντηση.

Advertisement

Ο Αχιλλέας Μπέος ήταν, είναι και θα παραμείνει ένας λαϊκός άνθρωπος, που ζει μέσα στην κοινωνία, ανάμεσα στους ανθρώπους της καθημερινότητας, δέχεται ερεθίσματα και αντιδρά όπως ένας φυσιολογικός άνθρωπος.

Με γνησιότητα, αμεσότητα και ειλικρίνεια. Γι αυτό και είναι τόσο αποδεκτός και αγαπητός. Όλα τα άλλα είναι σκοπιμότητες για απλή… κατανάλωση και δεν με αγγίζουν.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: