Νεκρή μια εβδομάδα, τυλιγμένη μέσα στο πάπλωμα: Ανατpιχιάζουν τα στοιχεία για τον θάνατο της 35χρονης Ιωάννας

Νεκρή μια εβδομάδα, τυλιγμένη μέσα στο πάπλωμα: Ανατpιχιάζουν τα στοιχεία για τον θάνατο της 35χρονης Ιωάννας
Advertisement

Η 35χρονη Ιωάννα, που βρέθηκε νεκρή το απόγευμα της Πέμπτης, στο υπόγειο πολυκατοικίας στη Λάρισα, τυλιγμένη μέσα σε πάπλωμα, ήταν νεκρή μία εβδομάδα, ενώ ο Πακιστανός σύντροφός της, ο οποίος θεωρείται βασικός ύποπτος, παραμένει άφαντος.

Η έντονη δυσοσμία που προερχόταν από την πολυκατοικία στην οδό Παπαναστασίου, έκανε τους κατοίκους της περιοχής να ενδιαφερθούν και έτσι, το μεσημέρι της Πέμπτης, η ιδιοκτήτρια καταστήματος κοντά στην πολυκατοικία, αποφάσισε να διερευνήσει από που προερχόταν η άσχημη μυρωδιά, κατεβαίνοντας στο υπόγειο της πολυκατοικίας και αντικρίζοντας το αποτρόπαιο θέαμα, που οδήγησε στην αποκάλυψη του εγκλήματος.

Advertisement

Η γυναίκα που πρώτη μπήκε στο διαμέρισμα, ειδοποίησε αμέσως την αστυνομία, με τους αστυνομικούς να σπεύδουν στο σημείο, να κατεβαίνουν τα σκαλιά που οδηγούσαν στο υπόγειο και αμέσως η δυσοσμία να κυριεύει την όσφρηση τους. Ήταν η μυρωδιά από τη σορό της γυναίκας, τυλιγμένη με ένα πάπλωμα και ήδη σε αποσύνθεση.

Σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση, η γυναίκα πέθανε από παθολογικά αίτια, αλλά μετά την εκτίμηση του ιατροδικαστή, Χρήστου Κραββαρίτη, το υπόγειο της Παπαναστασίου μετατράπηκε σε τόπο εγκλήματος.

Η 35χρονη Ιωάννα ήταν νεκρή εδώ και μία εβδομάδα

Όπως υπογράμμισε χθες, Παρασκευή, στα ΜΜΕ, ο ιατροδικαστής, η γυναίκα έφερε «συντριπτικό κάταγμα κεφαλής, το οποίο προκλήθηκε από θλών αμβλύ όργανο», ενώ το χρονικό διάστημα που μεσολάβησε από το θάνατο της γυναίκας ήταν η μια εβδομάδα.

Advertisement

Μετά και το πόρισμα του ιατροδικαστή, οι έρευνες της αστυνομίας στράφηκαν στη σύλληψη του δολοφόνου της 35χρονης, με τις πρώτες ενδείξεις να δείχνουν ως βασικό ύποπτο τον Πακιστανό σύντροφό της, ο οποίος παραμένει άφαντος, καθώς όπως ανέφεραν στο larissanet.gr άνθρωποι που εργάζονται και ζουν στην περιοχή, το θύμα δεν είχε αρμονική σχέση μαζί του.

Όπως επεσήμαναν, το πρωί της Παρασκευής, κάτοικοι της περιοχής, το ζευγάρι είχε συχνούς καβγάδες, ενώ και στην αστυνομία έφτασαν πληροφορίες στο παρελθόν για επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας.

Σύμφωνα με τους κατοίκους, η γυναίκα ήταν πάντα μαζί με τον άντρα στις διάφορες δουλειές τους, ενώ το μέρος που ζούσαν ήταν το μικρό διαμέρισμα στο υπόγειο της πολυκατοικίας, όπου η γυναίκα- όπως όλα δείχνουν- άφησε την τελευταία της πνοή.

Advertisement

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: