Ο φρόντμαν των Cure προέβλεψε το 2021 την ημέρα θανάτου της βασίλισσας Ελισάβετ και έπεσε σχεδόν μέσα [βίντεο]

Ο φρόντμαν των Cure προέβλεψε το 2021 την ημέρα θανάτου της βασίλισσας Ελισάβετ και έπεσε σχεδόν μέσα [βίντεο]
Advertisement

Στις 8 Σεπτεμβρίου πέθανε η βασίλισσα Ελισάβετ. Δέκα χρόνια πριν, ο φροντμαν των «The Cure» είχε προβλέψει -σχεδόν- την ημέρα του θανάτου της.

Σε ένα παλιότερο βίντεο που έγινε τώρα viral, ο Ρόμπερτ Σμιθ, ο τραγουδιστής και ιδρυτής του συγκροτήματος «The Cure», είχε μιλήσει για τη βασίλισσα σε συνέντευξη.

Advertisement

Ο φρόντμαν του αγγλικού ροκ συγκροτήματος έδωσε συνέντευξη στο Hurricane Festival στη Γερμανία το 2021 και, όταν το θέμα της συζήτησης πήγε στη βασιλική οικογένεια, ο Σμιθ είπε ότι δεν τη συμπαθεί ιδιαίτερα.

Στις 7 Σεπτεμβρίου θα πεθάνει η βασίλισσα Ελισάβετ, είχε πει ο φροντμαν των The Cure

Κοντά στο τέλος της συνέντευξης, ο παρουσιαστής είπε ότι η βασίλισσα ήταν πολύ δημοφιλής εκείνη την περίοδο και ο Σμιθ αποφάσισε να προβλέψει το μέλλον: «Η βασίλισσα θα πεθάνει στις 7 Σεπτεμβρίου και θα υπάρξει μια μεγάλη εξέγερση, και θα γίνω βασιλιάς», είχε πει ο Ρόμπερτ Σμιθ.

Προφανώς ο μουσικός αστειευόταν και, επίσης, έπεσε έξω για 10 χρόνια στην πρόβλεψή του -αν και δεν είπε σε ποιο ακριβώς έτος αναφερόταν-, αλλά και πάλι η ημερομηνία είναι πολύ κοντά, μόλις μια μέρα πριν.

Advertisement

Το βίντεο της συνέντευξης έχει γίνει viral και πολύς κόσμος σχολιάζει την πρόβλεψη του Ρόμπερτ Σμιθ. Κάποιοι, μάλιστα, έχουν τις δικές τους θεωρίες: «ίσως να μην έπεσε έξω, η βασίλισσα να πέθανε στις 7 Σεπτεμβρίου όμως να μην ήταν έτοιμοι να το ανακοινώσουν», έγραψε ένας χρήστης των social media.

Άλλοι έσπευσαν να τονίσουν ότι, αν και η πρόβλεψη του μουσικού για τον θάνατο της βασίλισσας ήταν σχεδόν ακριβής, δεν υπήρξε κανενός είδους εξέγερση, ενώ ήδη έχει ανακηρυχθεί νέος βασιλιάς -και δεν είναι ο Ρομπερτ Σμιθ.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: