«Πιστό αντίγραφο» της μαμάς της: Όσοι βλέπουν την 16χρονη Ρία, νομίζουν ότι βλέπουν τη Νόνη Δούνια στα νιάτα της

«Πιστό αντίγραφο» της μαμάς της: Όσοι βλέπουν την 16χρονη Ρία, νομίζουν ότι βλέπουν τη Νόνη Δούνια στα νιάτα της
Advertisement

Η Νόνη Δούνια διέγραψε μία σημαντική καριέρα στον χώρο του μόντελινγκ στο παρελθόν, όπως θα μπορούσε να κάνει και η κόρη της, Ρία Μουρατίδη, η οποία έχει πάρει την ομορφιά της μητέρας της.

Και μπορεί η Νόνη Δούνια να άφησε το δικό της στίγμα, ως μοντέλο και ως ηθοποιός, αλλά τον Ιούλιο του 2019 εξελέγη Βουλευτής Α’ Πειραιώς και Νήσων με τη Νέα Δημοκρατία, όντας η πρώτη γυναίκα Βουλευτής της ΝΔ στον Πειραιά.

Advertisement

Σχετικά με την προσωπική της ζωή, το 2002 γνώρισε τον δημοσιογράφο και στέλεχος της δισκογραφικής εταιρείας “Cobalt”, Κυριάκο Μουρατίδη και δύο χρόνια μετά, την 1η Ιουλίου 2004 παντρεύτηκαν και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τον 17χρονο Στάθη και τη 16χρονη Ρία.

Πρώτη προτεραιότητα για τη Νόνη Δούνια η οικογένειά της

Παρά τις αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις που έχει, αφιερώνει τον ελεύθερο χρόνο της αποκλειστικά στην οικογένειά της, αφού αποτελεί την πρώτη της προτεραιότητα.

Μάλιστα, κατά καιρούς δημοσιεύει φωτογραφίες από την καθημερινότητα με την οικογένειά της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Advertisement

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες, η Ρία Μουρατίδη, που ασχολείται με την κολύμβηση, είναι μία εντυπωσιακή κοπέλα, ενώ ο αδελφός της είναι ένας γοητευτικός νεαρός που μοιάζει πολύ στη μητέρα του.

Την ομορφιά της Νόνης Δούνια κληρονόμησε η Ρία Μουρατίδη

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Noni Dounia (@noni_dounia)

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: