Σούλα Λιάκου: «Είχα πυρετό και ξαφνικά κατέρρευσα, με βρήκε ο σύζυγός μου στο δωμάτιο, ξύπνησα στην εντατική!»

Σούλα Λιάκου: «Είχα πυρετό και ξαφνικά κατέρρευσα, με βρήκε ο σύζυγός μου στο δωμάτιο, ξύπνησα στην εντατική!»
Advertisement

Τις πολύ δύσκολες ώρες που βίωσε προσφάτως εξαιτίας ενός αδιευκρίνιστου ιού περιέγραψε η γνωστή επιχειρηματίας της Μυκόνου, Σούλα Λιάκου.

Η επιχειρηματίας έδωσε μια σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη στο Happy Day και τη Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Advertisement

«Είχα μόνο ένα υψηλό πυρετό. Ξαφνικά κατέρρευσα και με βρήκε ο σύζυγός μου στο δωμάτιο. Μεταφέρθηκα με αεροδιακομιδή στην Αθήνα, διήρκησε επτά ώρες η μεταφορά μου. Ξύπνησα σε ένα κρεβάτι εντατικής.

Χαρακτήρισαν τον ιό αυτό “εγκεφαλίτιδα” γιατί δεν μπόρεσαν ποτέ να τον βρουν. Πιθανόν τον σκέπασαν κάποια αντιβιοτικά που έπαιρνα από μόνη μου. Κατάλαβα πόσο πρέπει να ζούμε την κάθε στιγμή και πόσο πολύτιμη είναι η ζωή» είπε αρχικά η Σούλα Λιάκου.

«Μέσα στην τρέλα μου, έλεγα προχθές σε κάποιον φίλο μου ότι έχασα τον ωραιότερο μήνα στη Μύκονο και μου είπε: “ο ωραιότερος μήνας είναι αυτός που είσαι ζωντανή”. Έχει απόλυτο δίκιο.

Ο σύζυγός μου μού είπε, “μην το ξανακάνεις αυτό γιατί δε ξέρω αν θα μπορέσω να ζήσω χωρίς εσένα”. Ο γιος μου πέρασε μεγάλο λούκι, άσπρισαν περισσότερο τα μαλλιά του».

Advertisement

Σε άλλο σημείο, η Σούλα Λιάκου αναφέρθηκε και στις επιχειρηματικές της δραστηριότητες, καθώς και στις τιμές της Μυκόνου που από πολλούς χαρακτηρίζονται απλησίαστες.

Η επιχειρηματίας παραδέχτηκε πως δέχονται αρκετά παράπονα για την ακρίβεια του νησιού ενώ αναφέρθηκε και στις στενές σχέσεις που διατηρεί με σημαντικά πρόσωπα του χώρου της μόδας.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: