Την… έπεσε σε 16χρονο, αλλά δεν ήξερε πως ήταν παγκόσμιος πρωταθλητής Jiu-Jitsu: Τον έριξε κάτω 3 φορές [βίντεο]

Την… έπεσε σε 16χρονο, αλλά δεν ήξερε πως ήταν παγκόσμιος πρωταθλητής Jiu-Jitsu: Τον έριξε κάτω 3 φορές [βίντεο]
Advertisement

Πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένος ένας 35χρονος κακοποιός στην Αγγλία. Για κακή του τύχη το «θύμα» του αποδείχθηκε ότι ήταν παγκόσμιος πρωταθλητής πολεμικών τεχνών.

Ο 35χρονος Στιούαρτ Μπριγκς ομολόγησε ότι επιτέθηκε στον 16χρονο Άλεξ Γουίλιαμς, ο οποίος καθόταν σε ένα παγκάκι με έναν συμμαθητή του. Αρχικά του δάγκωσε το αυτί και συνέχισε να τον απειλεί λέγοντάς του: «Θα σου σπάσω το κεφάλι. Θα σε μαχαιρώσω στο δρομάκι».

Advertisement

Ωστόσο, δεν γνώριζε ότι ο νεαρός ήταν παγκόσμιος πρωταθλητών Νέων στο Ζίου-Ζίτσου. Στο βίντεο που έχει έρθει στη δημοσιότητα, ο Μπριγκς πλησιάζει τον 16χρονο και την ώρα που του επιτίθεται, ο νεαρός με μια λαβή τον σηκώνει, τον αναποδογυρίζει και τον πετάει στο έδαφος.

Παρότι τον έχει ακινητοποιήσει στη συνέχεια τον αφήνει ελεύθερο. Όμως ο 35χρονος επιμένει και επιδιώκει και πάλι να του επιτεθεί. Ο 16χρονος τον ρίχνει άλλες δύο φορές στον έδαφος με λαβές Ζίου-Ζίτσου και λίγο αργότερα τους χωρίζουν περαστικοί.

«Καθώς πλησίασε αρκετά κοντά μου, έπρεπε να υπερασπιστώ τον εαυτό μου και να αμυνθώ. Σε μια μάχη πρέπει να επιλέξεις αν θα φύγεις ή αν θα παλέψεις. Επέλεξα να αμυνθώ και ήμουν συγκεντρωμένος. Προφανώς και ανησύχησα μήπως είχε μαχαίρι πάνω του επειδή με απείλησε, αλλά έχω μάθει να αντιδρώ σε τέτοιες καταστάσεις», είπε ο 16χρονος.

Advertisement

«Ήμουν σε καθιστή θέση και η κίνησή μου ήρθε αυθόρμητα διότι το έχω κάνει πολλές φορές στην προπόνηση. Στόχος μου ήταν να αποκλιμακώσω την κατάσταση με ασφάλεια.

Υπήρχε αίμα παντού και συνειδητοποίησα ότι μου είχε δαγκώσει το αυτί», πρόσθεσε ο Άλεξ, ο οποίος χρειάστηκε να κάνει έξι ράμματα στο αυτί.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: