“Καταπέλτης” ο Σπύρος Μπιμπίλας για Φιλιππίδη – Νίνου: “Η Ελπίδα είχε βάλει ντετέκτιβ. Είχε καταλάβει ότι..”

“Καταπέλτης” ο Σπύρος Μπιμπίλας για Φιλιππίδη – Νίνου: “Η Ελπίδα είχε βάλει ντετέκτιβ. Είχε καταλάβει ότι..”
Advertisement

Ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας κατέθεσε σήμερα ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου, στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη.

Σύμφωνα με όσα μεταφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο Σπύρος Μπιμπίλας στην κατάθεσή του αναφέρθηκε στην σχέση που διατηρούσε με τον Πέτρο Φιλιππίδη, δίνοντας παράλληλα μια διαφορετική εικόνα της προσωπικής του ζωής από εκείνη που κατέθεσε η Ελπίδα Νίνου.

Advertisement

«Η Ελπίδα είχε φτιάξει στο μυαλό της μια κατάσταση ότι οι γυναίκες τον κυνηγούσαν. Εμείς καταλαβαίναμε ότι ο Πέτρος τις κυνηγάει» κατέθεσε μεταξύ άλλων ο Σπύρος Μπιμπίλας.

«Γινόταν θηρίο όταν είχαμε διαφορετική άποψη. Έσπαγε έπιπλα. Μια φορά πήγε να με χτυπήσει και με έσωσε ο Καπετάνιος και κρύφτηκα σε ένα καμαρίνι. Υπήρχαν άλλες στιγμές που με είχε στην αγκαλιά του σαν τον καλύτερό του φίλο.

Είναι δυο πλευρές του Πέτρου, αντίθετες. Δεν έλεγχε τον εαυτό του. Ήταν σαν να έβγαινε έξω από τον εαυτό του» ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Μπιμπίλας.

Advertisement

Σπύρος Μπιμπίλας: Τι κατέθεσε ο Πρόεδρος του ΣΕΗ στη δίκη του Φιλιππίδη

Πολιτική Αγωγή: Ποια ήταν η συμπεριφορά του κατηγορούμενου ως προς το γυναικείο φύλο;

Μάρτυρας: Χρησιμοποιήθηκε για τις ορέξεις του Πέτρου. Τις κοπέλες δεν τις ήξερα όλες, με ενημέρωνε η Ελπίδα Νίνου κρυφά από τον Πέτρο. Ήταν κάτι πολύ βασανιστικό να πρέπει να κρύβεσαι. Ο Πέτρος είχε αγωνία μήπως η Ελπίδα μας ρωτούσε και για αυτό συχνά όποτε ήμασταν μαζί έκρυβα το κινητό μου.

Ποιες σχέσεις ήταν συναινετικά ή όχι δεν το ξέρω. Ξέρω ότι ορισμένες κατέληξαν σε διώξεις, ότι η Ελπίδα είχε πάει σε ψυχολόγο. Μας είχε εκμυστηρευθεί ότι είχε βάλει ντετέκτιβ. Είχε καταλάβει τον πρώτο καιρό του γάμου ότι ο Πέτρος τα είχε φτιάξει με μια κοπέλα του σήριαλ, και η Ελπίδα είχε θυμώσει πάρα πολύ.

Η Ελπίδα είχε φτιάξει στο μυαλό της μια κατάσταση ότι οι γυναίκες τον κυνηγούσαν. Εμείς καταλαβαίναμε ότι ο Πέτρος τις κυνηγάει.

Σχετικά με τις καταγγελίες που έκαναν τρεις γνωστές ηθοποιοί σε τηλεοπτικές εκπομπές ο κ. Μπιμπίλας κατέθεσε πως ο Φιλιππίδης του είπε: «Αυτές δεν θα ξαναβρούν δουλειά».

Advertisement

Αναφερόμενος στις τρεις ηθοποιούς που κατήγγειλαν στην δικαιοσύνη τον Πέτρο Φιλιππίδη, ο κ. Μπιμπίλας ανέφερε: «Βρήκαν την δύναμη και οι πιο αδύναμοι να πουν την αλήθεια τους. Πήγαν στα αρμόδια όργανα και δεν βγήκαν στις τηλεοράσεις και αυτό είναι προς τιμή τους. Αντίθετα κάποιοι άλλοι είπαν τα πολύ καλά λόγια για τον Πέτρο και έχουν δουλειά φέτος».

Τέλος σχολιάζοντας το επιχείρημα της υπεράσπισης ότι η όλη υπόθεση είναι οργανωμένο σχέδιο σε βάρος του Φιλιππίδη και την συλλογή καταγγελιών που έκανε το Πειθαρχικό όργανο του ΣΕΗ, ο κ. Μπιμπίλας απάντησε: «Το ΣΕΗ δεν είναι μαφία. Είναι ηθικό σωματείο, παλεύει για τους ηθοποιούς. Σε κάθε δίκη φταίει το ΣΕΗ. Έτσι είπαν και στην άλλη δίκη».

Η διαδικασία συνεχίζεται.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: