«Μα είσαι γυναίκα και πας βράδυ σε σπίτι ηθοποιού; Φταίει, αυτός ή εσύ;» -Πpoκαλεί αvτιδράσεις η Έφη Πίκουλα

«Μα είσαι γυναίκα και πας βράδυ σε σπίτι ηθοποιού; Φταίει, αυτός ή εσύ;» -Πpoκαλεί αvτιδράσεις η Έφη Πίκουλα
Advertisement

Η Έφη Πίκουλα έκανε λόγο για «μερίδιο ευθύνης» σε περιπτώσεις σεξουαλικής κακοποίησης και ανέφερε την άποψή της για τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Την ηθοποιό συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Super Kατερίνα» και η δημοσιογράφος Μαρία Βλάχου.

Advertisement

Η Έφη Πίκουλα αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις καταγγελίες που έχουν γίνει στον χώρο του θεάτρου λέγοντας πως δεν καταλαβαίνει τον όρο «ανήθικη πρόταση» και υποστηρίζοντας πως αν μια κοπέλα επισκεφθεί το σπίτι κάποιου τότε έχει μερίδιο ευθύνης και εκείνη σε τυχόν παρενόχληση.

«Τι σημαίνει ανήθικη πρόταση; Να βγούμε ραντεβού; Σε θέλω; Είναι ανήθικο αυτό; Πήγαινε στο σπίτι λέει του σκηνοθέτη ή του ηθοποιού βράδυ να της διαβάσει το κείμενο. Μα πας βράδυ στο σπίτι του ηθοποιού;

Ποιος φταίει, αυτός ή εσύ; Είχα πει ότι από τη στιγμή που μια κοπέλα δέχεται να πάει στο σπίτι κάποιου, τη νύχτα, βράδυ, στην κρεβατοκάμαρά του, φταίνε και οι δυο. Αυτό είπα», είπε αρχικά η Έφη Πίκουλα.

Advertisement

«Για τις καταγγελίες που έχουν βγει, γνώριζα κάποια πράγματα αλλά δεν ήξερα αυτή την έκταση. Αν ήμουν στη θέση των γυναικών αυτών θα έκανα το ίδιο και άμεσα.

Όχι να περάσουν τόσα χρόνια. Άμεσα. Με τον Πέτρο Φιλιππίδη είχα συνεργαστεί και ήταν κύριος. Δε μπορώ να πω τίποτα», συμπλήρωσε.

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: