Οι νέες «Άγριες Μέλισσες» είναι μια σειρά εποχής και έρχεται στον ΑΝΤ1 το β’ μισό της σεζόν

Οι νέες «Άγριες Μέλισσες» είναι μια σειρά εποχής και έρχεται στον ΑΝΤ1 το β’ μισό της σεζόν
Advertisement

Σημαντική επένδυση στη μυθοπλασία θα κάνει ο ANT1 στο δεύτερο μισό της σεζόν. Το κανάλι του Αμαρουσίου καταστρώνει τα σχέδιά του, με μεγάλο χρονικό ορίζοντα αφού μην ξεχνάμε ότι φέτος υπάρχει μία μεγάλη διαφοροποίηση σε σχέση με τα προηγούμενα.

Το Μουντιάλ, που διεξάγεται για πρώτη φορά χειμώνα, θα φέρει σημαντικές ανακατατάξεις στο πρόγραμμα του σταθμού. Στον ΑΝΤ1 σκοπεύουν να βγάλουν στο δεύτερο μισό της σεζόν μία νέα σειρά εποχής.

Advertisement

Το… πείραμα με τις «Άγριες Μέλισσες» πέτυχε αφού η σειρά με τη σκηνοθετική υπογραφή του Λευτέρη Χαρίτου άφησε εποχή στην ελληνική τηλεόραση.

Το κανάλι, σύμφωνα με τη «Real Life» σκοπεύει να βγάλει στον αέρα μία σειρά με επίκεντρο τις γυναίκες στη μεταπολεμική Ελλάδα. Η σειρά «Ψυχοκόρες» θα είναι σε σενάριο της Πένυς Φυλακτάκη ενώ ο Μιχαήλ Χαραλαμπίδης θα έχει τη σκηνοθετική επιμέλεια.

Όπως γίνεται αντιληπτό από τον τίτλο, πρόκειται για παραγωγή που θα αναφέρεται στον θεσμό της ψυχοκόρης.

Advertisement

Επρόκειτο για νεαρά κορίτσια από την επαρχία, που στέλνονταν σε αστικά κέντρα και σε πλούσιες οικογένειες προκειμένου να δουλέψουν με χαμηλό μισθό και να βρουν γαμπρό.

Συχνά έπεφταν θύματα εκμετάλλευσης και κακοποίησης και αναζητούσαν τρόπους να ξεφύγουν. Η σειρά μπαίνει σε τροχιά παραγωγή με στόχο να βγει στον αέρα τον Μάρτιο.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: