Την πpόδωσε μια λεπτομέρεια που δεν είχε υπολογίσει: Στοιχείο κλειδί «καiει» οριστικά την Ρούλα Πισπιρίγκου

Την πpόδωσε μια λεπτομέρεια που δεν είχε υπολογίσει: Στοιχείο κλειδί «καiει» οριστικά την Ρούλα Πισπιρίγκου
Advertisement

Η Ρούλα Πισπιρίγκου παραπέμπεται σε δίκη για ανθρωποκτονία και απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας, καθώς ο εισαγγελέας εντόπισε ένα στοιχείο, που αποτέλεσε το σημείο κλειδί.

Ειδικότερα, όπως έγινε γνωστό, ο εισαγγελέας έχει συντάξει ένα πολυσέλιδο πόρισμα –σύμφωνα με πληροφορίες 37 σελίδων- στο οποίο η 33χρονη μητέρα χαρακτηρίζεται ως «εμμονική».

Advertisement

Ο Γιώργος Νούλης ζητά την παραπομπή της 33χρονης μητέρας σε δίκη, επισημαίνοντας ότι εκείνη χορήγησε μέσω γαστροστομίας την κεταμίνη στην κόρη της, με στόχο να εκδικηθεί το σύζυγο της Μάνο Δασκαλάκη.

Επίσης, με την πρότασή του, ζητά την παραπομπή σε δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου, όχι μόνο για τη δολοφονία του παιδιού της με κεταμίνη στο «Αγλαΐα Κυριακού», αλλά και για απόπειρα δολοφονίας του στο Καραμανδάνειο, με αποτέλεσμα η 9χρονη να καταστεί τετραπληγική.

Η λεπτομέρεια που «πρόδωσε» την Ρούλα Πισπιρίγκου

Ο εισαγγελέας υποστηρίζει πως η κατηγορουμένη, όταν το μικρό κορίτσι νοσηλευόταν στο «Καραμανδάνειο», «απόφραξε με τα χέρια της τις έξω αεροφόρους οδούς (μύτη και στόμα) του παιδιού», επιχειρώντας να εμποδίσει «την ελεύθερη αναπνευστική του λειτουργία, με αποτέλεσμα να προκαλέσει σε αυτό καρδιακή ανακοπή».

Advertisement

Όπως υπογραμμίζει ο εισαγγελέας, ενώ η Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν μόνη της με το παιδί της στον θάλαμο «αφαίρεσε διαδοχικά, τόσο τη συσκευή ρινικού οξυγόνου που έφερε στο πρόσωπό του, όσο και τη συσκευή του παλμικού οξυμέτρου, που είχε τοποθετηθεί στο δάχτυλό του προς άμεση ειδοποίηση του νοσηλευτικού προσωπικού για την πιθανή πτώση του οξυγόνου».

Η εξήγηση της Ρούλας Πισπιρίγκου για την απουσία ιατρικών οργάνων

Την απουσία των ιατρικών οργάνων είχαν σημειώσει στις καταθέσεις τους γιατροί και νοσηλευτές του νοσοκομείου, ενώ είχε κληθεί να δώσει τη δική της απάντηση και η Ρούλα Πισπιρίγκου, κατά τη διάρκεια της συμπληρωματικής της απολογίας, υποστηρίζοντας ότι δεν γνωρίζει πως έγινε αυτό.

«Δεν γνωρίζω πως συνέβη αυτό, αλλά εικάζω ότι μετακινήθηκαν μόνα τους, όταν τραντάχθηκε το παιδί σε κρίση σπασμών.

Advertisement

Κανείς δεν με ρώτησε από τους γιατρούς τότε που πήγαν αυτές οι συσκευές» τόνισε η 33χρονη μητέρα, όπως αναφέρει η εκπομπή Tlive.

Η εξήγηση αυτή δεν έπεισε τον εισαγγελέα, γι’ αυτό και έκρινε υπεύθυνη για την απόπειρα δολοφονίας της 9χρονης Τζωρτζίνας τη Ρούλα Πισπιρίγκου και την παρέπεμψε σε δίκη.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: