Πώς έμαθε ο Κάρολος ότι πεθαίνει η βασίλισσα – «Τρεχαλητά στο διάδρομο, ένα επείγον τηλεφώνημα, μετά σιωπή»

Πώς έμαθε ο Κάρολος ότι πεθαίνει η βασίλισσα – «Τρεχαλητά στο διάδρομο, ένα επείγον τηλεφώνημα, μετά σιωπή»
Advertisement

Ο βασιλιάς Κάρολος Γ’ ενημερώθηκε για την επιδείνωση της υγείας της μητέρας του Ελισάβετ λίγη ώρα πριν βγει η ανακοίνωση του παλατιού, όταν άκουσε «γρήγορα βήματα στο διάδρομο» στο Dumfries House στη Σκωτία, σύμφωνα με έναν βασιλικό συντάκτη.

Όπως σημειώνει η Sun ο Κάρολος και η σύζυγός του Καμίλα βρίσκονταν στο Dumfies House όπου σύμφωνα με πληροφορίες, ακούστηκε ένας βοηθός να τρέχει στο διάδρομο για να τους βρει.

Advertisement

Η Καμίλα ήταν έτοιμη να ηχογραφήσει μια συνέντευξη με την κόρη του πρώην προέδρου των ΗΠΑ Τζορτζ Μπους όταν δόθηκε το τηλέφωνο στον Κάρολο, δήλωσε ο επικεφαλής βασιλικός συντάκτης του Newsweek, Τζακ Ρόιστον.

«Ο Κάρολος και η Καμίλα ήταν στο Dumfries House. Η Καμίλα επρόκειτο να ηχογραφήσει μια συνέντευξη με την Jenna Bush Hager, η οποία είπε ότι άκουσε τρέξιμο και γρήγορα βήματα στο διάδρομο», ανέφερε χαρακτηριστικά μιλώντας στην εκπομπή The Royal Beat του True Royalty TV.

Ο Κάρολος δέχτηκε ένα τηλεφώνημα, ακολούθησε σιωπή και ζητήθηκε από όλους να είναι σιωπηλοί. Στη συνέχεια, το επόμενο πράγμα που ξέρω είναι ότι ο Κάρολος και η Καμίλα βρέθηκαν σε ένα ελικόπτερο.

Advertisement

Η ενημέρωση του ζεύγους έγινε στις 12:30 το μεσημέρι και τέσσερα λεπτά αργότερα δημοσιοποιήθηκε η δήλωση από τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ όπου εκφραζόταν η ανησυχία των γιατρών για την εξέλιξη της υγείας της Ελισάβετ.

Υπενθυμίζεται ότι ο Κάρολος βρέθηκε άμεσα στο προσκέφαλο της μητέρας του, στο κάστρο του Μπαλμόραλ, όπου εκεί βρισκόταν ήδη η πριγκίπισσα Άννα.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: