Η Tesla κλείδωσε έξω από το αυτοκίνητο ιδιοκτήτη και ζήτησε 26.000 ευρώ! -Δείτε το λόγο

Η Tesla κλείδωσε έξω από το αυτοκίνητο ιδιοκτήτη και ζήτησε 26.000 ευρώ! -Δείτε το λόγο
Advertisement

Η νεκρή μπαταρία ενός Tesla ρίχνει «πόρτα» στον ιδιοκτήτη του και ζητά πλήρη αντικατάσταση της μπαταρίας για να του επιτρέψει την είσοδο στην καμπίνα.

Ένας Καναδός ιδιοκτήτης Tesla ανέφερε ότι η μπαταρία του ηλεκτρικού του αυτοκινήτου παρέδωσε πνεύμα και η επίσημη αντιπροσωπεία του ζήτησε 26.000 ευρώ για να την αντικαταστήσει, μιας και δεν του επέτρεπε να επιβιβαστεί σε αυτό μέχρι να τοποθετηθεί μια καινούρια.

Advertisement

Το αυτοκίνητο που αγόρασε ο Mario Zelaya κόστισε 140.000 ευρώ και σύμφωνα με ένα βίντεο που ανέβασε στο TikTok, το αυτοκίνητο «νέκρωσε» και δεν του επέτρεπε να εισέλθει στην καμπίνα.

Επιπλέον, όπως αναφέρει ο κ. Zelaya, τα μοντέλα του 2013 και 2014 είχαν προβλήματα με διαρροή υγρού από το σύστημα κλιματισμού στο πακέτο μπαταριών. Για αυτό τον λόγο ζήτησε να εμπλακεί και το υπουργείο μεταφορών του Καναδά, με το τελευταίο να πραγματοποιεί έρευνα.

Ο κ. Zelaya ήρθε σε επαφή και με έναν άλλο ιδιοκτήτη Tesla που αντιμετώπιζε το ίδιο πρόβλημα με την μπαταρία του αυτοκινήτου του και δεν μπόρεσε να βρει λύση.

Advertisement

«Η Tesla προσπαθεί να κρύψει τα προβλήματα κάτω από το χαλάκι», ανέφερε. Και συνέχισε λέγοντας, «Δεν τους βλέπω πρόθυμους να δίνουν εξηγήσεις για τον λόγο που οι μπαταρίες αχρηστεύονται και δεν μας επιτρέπουν να μπούμε στην καμπίνα».

Ακόμα ισχυρίστηκε ότι όταν οι ιδιοκτήτες Tesla λαμβάνουν το αυτοκίνητό τους από το service, η μπαταρία δεν έχει περάσει από ελέγχους για την σωστή λειτουργία και απόδοσή της.

Ο Zelaya ανέφερε ακόμα ότι η εγγύηση του έχει λήξει ένα χρόνο και ήθελε να το πουλήσει, αλλά τα χαρτιά του αυτοκινήτου ήταν κλειδωμένα μέσα στο αυτοκίνητο. Για αυτό τον λόγο ξόδεψε 30 ευρώ για να βγάλει νέα και να προχωρήσει την διαδικασία πώλησης.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: