«Ζούμε μια άθλια πραγματικότητα»: Ο Χρήστος Πολίτης εξηγεί γιατί εξαφανίστηκε 47 χρόνια από παντού

«Ζούμε μια άθλια πραγματικότητα»: Ο Χρήστος Πολίτης εξηγεί γιατί εξαφανίστηκε 47 χρόνια από παντού
Advertisement

Ο Χρήστος Πολίτης άφησε εποχή όταν υποδύθηκε τον «Γιάγκο Δράκο» στη «Λάμψη».

Μετά το τέλος της σειράς αποφάσισε να αποσυρθεί από τα καλλιτεχνικά δρώμενα. Το βράδυ της Δευτέρας (19/9), πραγματοποίησε μια σπάνια δημόσια εμφάνιση στην πρεμιέρα της ταινίας «Broadway», στην οποία συμμετέχει.

Advertisement

O τηλεοπτικός «Γιάγκος Δράκος» από τη Λάμψη που αγάπησε το κοινό, ο ηθοποιός με τη μακρά πορεία στον χώρο της υποκριτικής, μετά από 47 χρόνια αποχής ο αποφάσισε να εμφανιστεί σε ταινία.

Ο ίδιος εξήγησε γιατί μετά από 47 χρόνια αποχής από τον κινηματογράφο αποφάσισε να απαντήσει θετικά στην πρόταση που του έκανε ο Χρήστος Μασσάλας.

«Μετά από 47 χρόνια αποχής αποφάσισα να εμφανιστώ στην ταινία του Χρήστου Μασσαλά, διότι μιλώντας μαζί του με έπεισε ότι είναι ένας σημαντικός άνθρωπος, σημαντικός σκηνοθέτης.

Ήταν μια ειδική επιστροφή, εκτιμώντας τον Χρήστο Μασσάλα. Έχω αποχωρήσει και από το θέατρο, γενικά από την καλλιτεχνική ζωή, από τη δημόσια ζωή, από τα πάντα.

Advertisement

Η πραγματικότητα που ζούμε για μένα είναι άθλια, μπάχαλο και δεν θέλω να συμμετέχω πουθενά», δήλωσε ο Χρήστος Πολίτης, στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα.

«Οι κυρίες που κατήγγειλαν αυτή την απρεπέστατη συμπεριφορά κακοποιητική συμπεριφορά, είμαι στο πλευρό τους, έχουν απόλυτα δίκιο, τις σέβομαι απόλυτα, είναι κυρίες», πρόσθεσε όταν ρωτήθηκε για το κίνημα MeToo.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: