Την είχαν κόψει, αλλά φέτος παίρνει την εκδίκησή της: Η παίκτρια με τα τατουάζ τα άλλαξε όλα και επέστρεψε στο GNTM [βίντεο]

Την είχαν κόψει, αλλά φέτος παίρνει την εκδίκησή της: Η παίκτρια με τα τατουάζ τα άλλαξε όλα και επέστρεψε στο GNTM [βίντεο]
Advertisement

Μετά από 4 κύκλους GNTM, το κοινό έχει εκπαιδευτεί και μπορεί να καταλάβει τι είναι αυτό που κάνει μια όχι τόσο εμφανώς όμορφη εξωτερικά κοπέλα μοντέλο και τι αυτό που κάνει μια καταφανώς ωραία κοπέλα ακατάλληλη για το επάγγελμα.

Στο δεύτερο επεισόδιο του GNTM 5, εμφανίστηκε μια διαγωνιζόμενη που όλο της το σουλούπι τις έσβηνε όλες. Όσο ωραίες κι αν ήταν οι προηγούμενες, ό,τι κι αν έκαναν, μπροστά στην Ειρήνη έδειχναν πως έχουν να διανύσουν απόσταση.

Advertisement

Η Ειρήνη είχε συμμετάσχει στο GNTM 3, αλλά είχε κοπεί μετά τις οντισιόν. Δύο χρόνια μετά, με άλλον αέρα, αδυνατισμένη, με πολύ «στεγνό» κορμί και έχοντας δουλέψει την κίνηση και το βλέμμα της, εμφανίστηκε ξανά, αυτή τη φορά για να περάσει με 4 «ναι» και να πάει πολύ πιο μακριά.

Τότε, ένας από τους λόγους που δεν έχει καταφέρει να μπει στο σπίτι του ριάλιτι, ήταν τα πολλά τατουάζ της.

Τώρα, οι πόζες της, το σώμα της, όλα αυτά που έδειξε, δεν επέτρεψαν στους κριτές να ασχοληθούν παρά λίγο με τα τατουάζ της, ιδίως η Βίκυ Καγιά που την ρώτησε αν οι πελάτες που την επιλέγουν για φωτογραφίσεις, ενοχλούνται με αυτό. Η ίδια της απάντησε πως ακριβώς αυτός είναι ο λόγος που την επιλέγουν.

Advertisement

Οι κριτές την πέρασαν παμψηφεί και η Ειρήνη το πανηγύρισε δεόντως.

Δείτε την τεράστια αλλαγή της:

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: