Οριστικά στο αρχείο η υπόθεση της Γεωργίας Μπίκα – Ο Αρειος Πάγος απέρριψε το αίτημά της

Οριστικά στο αρχείο η υπόθεση της Γεωργίας Μπίκα – Ο Αρειος Πάγος απέρριψε το αίτημά της
Advertisement

Ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου απέρριψε τελικά το αίτημα αναίρεσης του βουλεύματος με το οποίο απηλλάγη ο 27χρονος Βασίλης Λεβέντης για την γνωστή υπόθεση βιασμού της Γεωργίας Μπίκα.

Συγκεκριμένα και όπως αναφέρουν πληροφορίες του thesstoday.gr, με τη διάταξή του ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Αχ. Ζήσης θέτει την υπόθεση στο αρχείο, θεωρώντας ορθό το σκεπτικό του βουλεύματος με το οποίο το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης είχε απαλλάξει τον 27χρονο  από την κατηγορία των «γενετήσιων πράξεων χωρίς τη συναίνεση του θύματος».

Advertisement

Η Γεωργία Μπίκα είχε προσφύγει στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου ζητώντας την αναίρεση του απαλλακτικού βουλεύματος, ώστε να ανοίξει ξανά η υπόθεση για την καταγγελία της για βιασμό.

Εξερχόμενη από τον Άρειο Πάγο, την 1η Σεπτεμβρίου, η Γεωργία Μπίκα είχε δηλώσει: «Όπως σας είπα από την πρώτη στιγμή, το δίκαιο ποτέ δεν χάνεται και από την πρώτη στιγμή υποστηρίζω ότι θα πάω μέχρι τέλους. Τα στοιχεία τα έχω, έχουμε όλοι οι άνθρωποι τα ίδια δικαιώματα.

Ήρθα να καταθέσω αίτηση αναίρεσης κατά του απαλλακτικού βουλεύματος. Πιστεύω ότι η Ελληνική Δικαιοσύνη θα το δει όλο αυτό. Εάν δεν το δει η Ελληνική Δικαιοσύνη, τότε θα προσφύγω και στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο με όσα μέσα μέχρι τέλους».

Advertisement

Ακόμη, η Γεωργία Μπίκα ανέφερε: «Το βούλευμα αναφέρει ότι, λόγω του ότι εκείνη την ημέρα φορούσα ψηλοτάκουνα, δεν μπορούσα να περπατήσω.

Στα βίντεο που υπάρχουν και αποτελούν αποδεικτικά στοιχεία δείχνουν ότι τη στιγμή που πηγαίνω περπατάω μια χαρά με τα ίδια τα παπούτσια και τη στιγμή που επιστρέφω και ψάχνω το αυτοκίνητό μου παραπατάω. Πράγμα που πάει να πει ότι δεν φταίνε τα ψηλοτάκουνα παπούτσια. Είναι καθαρά λόγω της κατάστασής μου».

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: