Χαμός με πατατάκια που έχουν γεύση αιδοίου: Κοστίζουν 9,99€ και ξεπουλάνε!

Χαμός με πατατάκια που έχουν γεύση αιδοίου: Κοστίζουν 9,99€ και ξεπουλάνε!
Advertisement

H Chazz στην Λιθουανία έκανε την έκπληξη, έβγαλε τα πρώτα πατατάκια στον κόσμο με γεύση αιδοίο και η ανταπόκριση του κόσμου, προκαλεί καθυστέρηση στις παραδόσεις.

Σίγουρα αν υπάρχει βραβείο για το πιο περίεργο, ασυνήθιστο και κουφό σνακ στον κόσμο, τότε αυτό θα πρέπει δικαιωματικά να δωθεί στην εταιρία Chazz της Λιθουανίας.

Advertisement

Η συγκεκριμένη βλέπετε, κατάφερε όχι μόνο να βγάλει στην αγορά και να πουλάει πατατάκια με γεύση αιδοίου, αλλά αυτά να έχουν γίνει και ανάρπαστα…

Τι αναφέρει η εταιρεία στο site της

Όπως αναφέρει το κείμενο που συνοδεύει το συγκεκριμένο προϊόν στο site της εταιρίας: «Σύμφωνα με επιστημονικές έρευνες που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια, οι millennials κάνουν ερωτικές επαφές τρεις φορές λιγότερο από τους γονείς τους», τονίζοντας πως το γεγονός αποτέλεσε αφορμή προκειμένου να φτιάξουν τα πατατάκια και να βοηθήσουν τους νέους «να ξεπεράσουν τα όρια, να μιλήσουν για τον έρωτα, να κάνουν έρωτα και να ξεπεράσουν τους γονείς τους».

Μάλιστα, επισημαίνει πως τα πατατάκια αυτά είναι για γενναίους και ελεύθερους ανθρώπους: «Μόλις τα δοκιμάσετε θα θυμηθείτε τις ερωτικές σας περιπέτειες, την πρώτη σας αγάπη…».

Advertisement

Τα πατατάκια με γεύση αιδοίου ξεπουλάνε

Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν τόσο μεγάλη, παρά την… τσιμπημένη τιμή τους, καθώς η κάθε συσκευασία κοστίζει 9,9 ευρώ και όσοι το παραγγείλουν θα το λάβουν σε ένα ειδικό κουτί.

Η ζήτηση που υπάρχει, οδήγησε σε καθυστερήσεις στην παράδοση: «Προσοχή, λόγω του μεγάλου αριθμού παραγγελίων, η παράδοση γίνεται σε 5-10 εργάσιμες μέρες. Άλλωστε, αξίζεις να περιμένεις κάτι που σου προκαλεί μεγάλη ικανοποίηση».

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: