«Το έκανα για το παιδί μου»: 50χρονη φιλόλογος δούλευε σε οίκο ανοχής στη Θεσσαλονίκη για να σπουδάσει τον γιο της

«Το έκανα για το παιδί μου»: 50χρονη φιλόλογος δούλευε σε οίκο ανοχής στη Θεσσαλονίκη για να σπουδάσει τον γιο της
Advertisement

Μέσα σε δικαστική αίθουσα έγινε γνωστή η θυσία στην οποία προέβη μια 50χρονη φιλόλογος, προκειμένου να συνεχίζει να προσφέρει στον γιο της.

Σύμφωνα με την grtimes.gr η 50χρονη βρέθηκε στο εδώλιο, καθώς κατά τη διάρκειας της πρώτης καραντίνας, όπου και όλοι οι πολίτες έμεναν στο σπίτι και είχε ανασταλεί η λειτουργία των επιχειρήσεων, εκείνη έχασε τη δουλειά της και αναγκάστηκε, όπως υποστήριξε να αναζητήσει εργασία στην υποδοχή ενός οίκου ανοχής. Σκοπός της ήταν να εξασφαλίσει τα προς το ζειν και να καταφέρει να σπουδάσει το γιο της.

Advertisement

Συγκεκριμένα η 50χρονη κάθισε στο εδώλιο του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης κατηγορούμενη για παραβίαση των περιοριστικών μέτρων,  για την αποτροπή μετάδοσης μολυσματικών ασθενειών. Συγκατηγορούμενη της ήταν και μία ιερόδουλη, η οποία δεν προσήλθε στο δικαστήριο.

«Μου είπε ότι εργάζεται στη γραμματεία μιας υπηρεσίας και όχι στην υπηρεσία ενός οίκου ανοχής. Λόγω της οικονομικής κρίσης, δούλευε έτσι ώστε να με βοηθήσει στις σπουδές μου, στην οδοντιατρική.

Εκείνη την περίοδο ολοκλήρωνα το μεταπτυχιακό μου. Έμαθα ότι η μητέρα μου εργαζόταν σε οίκο ανοχής όταν με πήρε ο δικηγόρος και μου είπε ότι βρίσκεται στο Αυτόφωρο» κατέθεσε ο γιος της 50χρονης.

Advertisement

Στην απολογία της, η κατηγορούμενη ανέφερε ότι: «Ειδοποιηθήκαμε από την υπεύθυνη να πάμε να πάρουμε τα πράγματα μας γιατί οι οίκοι ήταν κλειστοί, λόγω κορωνοϊού. Είδα τον ένστολο από το “ματάκι” και του άνοιξα την πόρτα. Δεν είχαμε να κρύψουμε κάτι… Η αστυνομία είναι για να μας προστατεύει».

Ο εισαγγελέας της έδρα πρότεινε την απαλλαγή και των δύο γυναικών οι οποίες τελικά αθωώθηκαν από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: