«Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος έστελνε χυδαία μηνύματα στην Καρολάιν Κράουτς, όλοι το γνώριζαν»

«Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος έστελνε χυδαία μηνύματα στην Καρολάιν Κράουτς, όλοι το γνώριζαν»
Advertisement

Στην αποκάλυψη ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, που κατηγορείται για το κακούργημα της παραβίασης προσωπικών δεδομένων σε βαθμό κακουργήματος, είχε στείλει «χυδαία» μηνύματα στην Καρολάιν Κράουτς, την 20χρονη κοπέλα που είχε δολοφονήσει ο σύζυγός της στα Γλυκά Νερά, όταν εκείνη ήταν 15 ετών προχώρησε μια φίλη της.

Όπως είπε στον ΑΝΤ1 η φίλη της Καρολάιν Κράουτς, όταν και οι δύο ήταν σε ηλικία 15-16 ετών είχαν γνωρίσει τον Στάθη Παναγιωτόπουλο στο καταδυτικό κέντρο που έκαναν τότε και οι ίδιες καταδύσεις στην Αλόννησο.

Advertisement

«Της είχε στείλει και μήνυμα, θυμάμαι, τότε που κάναμε τις καταδύσεις. Χυδαία θυμάμαι ήταν, το τι της έλεγε δεν θυμάμαι. “Πότε κούκλα μου θα πάμε μαζί για κατάδυση;” κάτι τέτοια, αλλά γενικότερα ξέραμε ότι είναι γλοιώδης άνθρωπος, όλη η Αλόννησος το ήξερε ότι είναι γλοιώδης. Ότι έκανε αυτό που έκανε όχι. Αλλά όλοι ξέραμε ότι είναι αισχρός» είπε η φίλη της Καρολάιν Κράουτς.

Σύμφωνα με την ίδια όταν πήρε το μήνυμα η Καρολάιν Κράουτς «γέλαγε περισσότερο. Δεν θυμάμαι τι του είχε απαντήσει τότε, αλλά γέλαγε με την ηλιθιότητά του, πιστεύοντας ότι θα απαντήσει και καλά με… δηλαδή από αυτή την άποψη γέλαγε».

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: