Του πήρε μόνο 57 δευτερόλεπτα: Ο Γιώργος Λιάγκας “αποχαιρέτησε” τη Δούκισσα Νομικού on air με μία μόνο πρόταση

Του πήρε μόνο 57 δευτερόλεπτα: Ο Γιώργος Λιάγκας “αποχαιρέτησε” τη Δούκισσα Νομικού on air με μία μόνο πρόταση
Advertisement

Παρελθόν από την ομάδα του Πρωινού αποτελεί η Δούκισσα Νομικού και ο Γιώργος Λιάγκας δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στην αποχώρησή της, το πρωί της Δευτέρας.

Ο παρουσιαστής και δημοσιογράφος στην έναρξη της εκπομπής το πρωί της Δευτέρας, μίλησε για την αποχώρηση της Δούκισσας, ενώ της ευχήθηκε καλή επιτυχία σε ότι και αν κάνει από εδώ και πέρα.

Advertisement

«Όπως γνωρίζετε, φαντάζομαι το μάθατε το σαββατοκύριακο, η Δούκισσα Νομικού δεν θα συνεχίσει στην εκπομπή. Αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοωθελώς.

Εγώ θέλω πραγματικά αν την ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου για τη μικρή αυτή συνεργασία που είχαμε και ειλικρινά να της ευχηθώ τα καλύτερα από εδώ και πέρα, ότι και να κάνει να το χαρεί και να περάσει πάρα πολύ καλά. Απ’ ότι διαβάσαμε θα είναι στον ΑΝΤ1, οπότε καλή επιτυχία σε ότι κάνει από εδώ και πέρα, το αξίζει.

Θέλω πραγματικά να ευχαριστήσω τον ΑΝΤ1 γιατί εμπράκτως στηρίζει πάρα πολύ και αυτή την ομάδα και αυτή την εκπομπή. Τους ευχαριστούμε πάρα πολύ και θα κάνουμε ότι μπορούμε για να τους βγάλουμε ασπροπρόσωπους», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Να θυμίσουμε πως ο ANT1 με επίσημη ανακοίνωση ενημέρωσε για την αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού από την πρωινή ζώνη, η οποία παραμένει στον σταθμό ξεκινώντας σύντομα συζητήσεις για το επόμενο τηλεοπτικό της βήμα.

Advertisement

Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για τη Δούκισσα Νομικού αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει ότι η Δούκισσα Νομικού αποχωρεί από «Το Πρωινό». Κατά τη διάρκεια της συνεργασίας, υπήρξαν διαφωνίες σε θέματα που δεν θα επέτρεπαν την ομαλή λειτουργία της εκπομπής. Η Δούκισσα παραμένει αγαπητό μέλος της οικογένειας του ΑΝΤ1».

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: