Η Super Κική πήγε στον ψυχίατρο: «Μου την έδωσε την αγωγούλα, άσπρισαν και τα μαλλιά μου»

Η Super Κική πήγε στον ψυχίατρο: «Μου την έδωσε την αγωγούλα, άσπρισαν και τα μαλλιά μου»
Advertisement

Με νέο Instagram story επανήλθε η Super Κική, η οποία θέλησε να ενημερώσει τους διαδικτυακούς της φίλους για την επίσκεψή της στον ψυχίατρο.

Πρόκειται για μία ανάρτηση – συνέχεια στα χθεσινά βίντεό της μέσω Instagram, στα οποία ενημέρωνε τους ακόλουθούς της για την τρέχουσα ψυχολογική της κατάσταση.

Advertisement

Μάλιστα, στις χθεσινές αναρτήσεις της η Κική Λιτσάκη είχε προβλέψει το γεγονός ότι θα της χορηγούνταν αγωγή. Συγκεκριμένα, είπε χθες: «Κατά 99,9% πάσχω από βαριά κατάθλιψη».

Στο βίντεο που ανέβασε πριν από λίγο, η Super Κική δείχνει τις άσπρες τρίχες που έχει βγάλει στο κεφάλι της και πάνω στο story γράφει: «Τελικά μου την έδωσε την αγωγούλα. Άσπρισαν και τα μαλλιά μου. Όλα καλά, καλημέρα».

Η χθεσινή ανάρτησή της

Στη χθεσινή της ανάρτηση, η Super Κική ανέφερε ότι κατά «99,9 τοις εκατό πάσχει από βαριά κατάθλιψη».

Advertisement

«Σήμερα θα πάω για τρίτη φορά στη ζωή μου στον ψυχίατρο. Η τελευταία φορά που πήγα ήταν στα 21. Είχα βγει κομπλέ όσες φορές είχα πάει. Αυτή τη φορά όμως, που μίλησα και με τον ψυχοθεραπευτή μου, 99,9 τοις εκατό πάσχω από βαριά κατάθλιψη.

Δεν πολυφαίνεται γιατί έχω κάνει πολλή ψυχοθεραπεία στη ζωή μου οπότε κάπως «μπαλώνεται» με το λέγειν, γιατί κάνω τον άλλον να νομίζει ότι είμαι καλά. Ξέρω ότι μάλλον θα χρειαστεί αγωγή δεν είναι σίγουρο κιόλας, αλλά λογικά ναι.

Παρόλα αυτά, χαίρομαι γιατί έχω κάνει την κίνηση έχω σκάσει και θέλω να φύγει όλο αυτό το πράγμα από πάνω μου. Είμαι πολύ περήφανη για τον εαυτό μου, δεν το λέω για να μου πεις μπράβο, αλλά για το κάνεις και εσύ» ακούγεται να λέει στο πρώτο story.

Στο δεύτερο κατά σειρά βίντεο που ανάρτησε, η Κική Λιτσάκη ακούγεται να λέει:

Advertisement

«Έχω περάσει διάφορες δοκιμασίες στη ζωή μου, αλλά τα τελευταία δυομιση χρόνια είναι πολύ διαφορετική, τώρα δεν ελέγχεται, πολλή πληροφορία, πολύ καριο…, πάρα πολύ καριο… Μάλλον είμαι πολύ καλή για αυτόν τον κόσμο, μπορεί να ακουστεί περίεργο αλλά έτσι θεωρώ εγώ. Με έπνιξε αυτό, νιώθω ότι είμαι κάτω από μία ταφόπλακα και υποφέρω».

«Εμένα το πρόβλημα μου είναι η ανθρωπότητα, το πόσο ηλίθιος είναι ο κόσμος ή πόσο κακός, είτε από μηνύματα, είτε από κοντινούς μου, είτε από περαστικούς, εμένα αυτό με φθείρει. Δεν το χωράει το μυαλό μου, δεν διανοούμαι πόσο κακός μπορεί να είναι κάποιος άνθρωπος.

Γι’ αυτό όταν λυπάμαι, λυπάμαι επί δέκα και όταν χαίρομαι, χαίρομαι πολύ λιγότερο από όσο ένας κανονικός άνθρωπος. Η αγωγή δεν είναι κακό πράγμα, επιστήμονες άνθρωποι την έχουν βγάλει».

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: