Εγκλημα στην Καβάλα: Ποια ήταν η 31χρονη που σκότωσε ο κτηνοτρόφος -Από τη Γερμανία, graphic designer, με σπουδές στη Νέα Υόρκη

Advertisement

Σοκ προκαλεί η διπλή άγρια δολοφονία στην Καβάλα, όπου ο 56χρονος κτηνοτρόφος δολοφόνησε εν ψυχρώ με καραμπίνα τη σύντροφό του, 31 ετών, και το 10 μηνών μωρό τους. Ακολούθως αυτοκτόνησε.

Η 31χρονη είχε μεγαλώσει στη Γερμανία. Ο πατέρας της ήταν Γερμανός και η μητέρα της Ελληνίδα. Είχε έρθει πριν από μερικά χρόνια στο χωριό Λεκάνη, τόπο καταγωγής της μητέρας της και τόπο κατοικίας των παππούδων της, για να κάνει τη διπλωματική της εργασία, ένα λεύκωμα για το χωριό.

Advertisement

Ερωτεύτηκε τον τόπο, ενώ λίγο αργότερα γνώρισε τον 56χρονο κτηνοτρόφο με τον οποίο πριν από 10 μήνες απέκτησαν έναν γιο.

Το ζευγάρι, αν και δεν παντρεύτηκε ποτέ, χώρισε τον περασμένο Ιούλιο. Η 31χρονη φιλοξενούνταν στους παππούδες της και είχε ενοικιάσει νέο σπίτι στο χωριό, για να κάνει μια νέα αρχή.

Θα έφευγε από το χωριό τις επόμενες ημέρες μαζί με το παιδί για να μεταβεί στη Γερμανία για κάποια διαδικαστικά θέματα. Ο δράστης τη ζήλευε παθολογικά και φοβόταν ότι η 31χρονη ήθελε να φύγει για πάντα από το χωριό.

Advertisement

Πρόσφατα, η νεαρή είχε κερδίσει την επιμέλεια του παιδιού. Σήμερα το πρωί την παρέσυρε στο μαντρί με το παιδί τους και δολοφόνησε και τους δύο.

Η 31χρονη ήταν γραφίστρια, με πάθος για τη φωτογραφία. Είχε μάλιστα δικό της ιστότοπο, το προσωπικό της portfolio με τα έργα της, καθώς ασχολούνταν με τον ντιζάιν συσκευασιών εταιρειών και τη φωτογραφία και είχε μάλιστα εκδώσει κάποια λευκώματα.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: