Bella Hadid: Η γυμνή εμφάνιση στην πασαρέλα που έγινε η καλύτερη στιγμή στην καριέρα του μοντέλου [βίντεο]

Bella Hadid: Η γυμνή εμφάνιση στην πασαρέλα που έγινε η καλύτερη στιγμή στην καριέρα του μοντέλου [βίντεο]
Advertisement

Ιστορική θα μείνει η εμφάνιση της Μπέλα Χαντίντ στο κλείσιμο της επίδειξης του οίκου Coperni για την Άνοιξη / Καλοκαίρι 2023 από την Εβδομάδα Μόδας 2022 στο Παρίσι.

Η Bella Hadid ανέβηκε στην πασαρέλα φορώντας μόνο το εσώρουχό της και κατέβηκε με ένα ολόλευκο εντυπωσιακό φόρεμα που δημιουργήθηκε μπροστά στα μάτια του κοινού χάρη σε ειδικό σπρέι, το Fabrican, το οποίο ψέκασαν συνεργάτες του οίκου πάνω στο σώμα της.

Advertisement

Η διαδικασία διήρκησε περίπου εννέα λεπτά, το βίντεο έγινε viral και ο ένας εκ των δύο ανδρών που ψέκασαν το ειδικό σπρέι στο σώμα της Μπέλα Χαντίντ ήταν ο ίδιος ο δημιουργός του Fabrican, Δρ. Μάνελ Τόρες.

Πρόκειται για υλικό που το έχει κατοχυρώσει με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας και το οποίο στεγνώνει μόλις έρθει σε επαφή με οποιαδήποτε επιφάνεια, συμπεριλαμβανομένων των υγρών επιφανειών, δημιουργώντας ένα στρώμα υφάσματος.

«Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή καινοτόμων ρούχων που μπορούν να πλυθούν, να ξαναφορεθούν και ακόμη και να ενσωματώσουν στην επιφάνειά τους συσκευές που παρακολουθούν την υγεία του χρήστη.

Advertisement

Αποτελείται από κοντές ίνες συνδεδεμένες μεταξύ τους με πολυμερή και βιοπολυμερή, και πιο πράσινους διαλύτες (ουσίες που διαλύουν άλλες ουσίες) που δημιουργούν το ύφασμα σε υγρή μορφή και στη συνέχεια εξατμίζονται όταν το σπρέι ακουμπήσει σε μια επιφάνεια.

Η υφή του υφάσματος μπορεί να αλλάξει ανάλογα με τις ίνες (συνθετικές και φυσικές, όπως βαμβάκι, λινό, πολυεστέρα ή νάιλον καθώς και ανακυκλωμένο), το συνδετικό υλικό που χρησιμοποιείται και τον τρόπο εφαρμογής του σπρέι», αναφέρει ο οίκος Coperni σε ανακοίνωσή του.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by coperni (@coperni)

Από πλευράς τους οι σχεδιαστές Sébastien Meyer και Arnaud Vaillant ξεκαθάρισαν πως η Μπέλα Χαντίντ ήταν το μόνο μοντέλο που σκέφτηκαν γι’ αυτή την ξεχωριστή εμφάνιση και ο λόγος είναι η στενή της σχέση με την τεχνολογία.

Advertisement

Οι σχεδιαστές είχαν την ευκαιρία να κάνουν πρόβα την εμφάνιση της Μπέλα Χαντίντ μόλις πέντε φορές, αλλά όχι με εκείνη παρά με άλλο μοντέλο στη θέση της εξαιτίας του φορτωμένου προγράμματός του τοπ μόντελ στην Εβδομάδα Μόδας.

Η πρώτη φορά που την ψέκασαν με το Fabrican ήταν μπροστά στο κοινό. Η ίδια στη συνέχεια παραδέχτηκε πως είχε τρομερό άγχος αν και δεν το άφησε να φανεί στην πασαρέλα, χωρίς να κρύψει πως πραγματικά πάγωσε από το κρύο σπρέι που ψέκαζαν πάνω στο σώμα της.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by coperni (@coperni)

Ωστόσο, κατάλαβε από το πρώτο λεπτό που κατέβηκε από την πασαρέλα από τις αντιδράσεις όλων γύρω της πως αυτή ήταν μια «κορυφαία στιγμή» στην καριέρα της. «Νομίζω ότι ήταν η καλύτερη στιγμή της ζωής μου», είπε χαρακτηριστικά η Μπέλα Χαντίντ.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: