Είναι 109 ετών και τρώει καθημερινά σάντουιτς με μπέικον για πρωινό -Έχει δύο εγγόνια, έξι δισέγγονα και 10 τρισέγγονα

Είναι 109 ετών και τρώει καθημερινά σάντουιτς με μπέικον για πρωινό -Έχει δύο εγγόνια, έξι δισέγγονα και 10 τρισέγγονα
Advertisement

Μια γυναίκα που έκλεισε τα 109 της χρόνια και γεννήθηκε όταν ο βασιλιάς Γεώργιος Ε’ ήταν στο θρόνο, εξακολουθεί να απολαμβάνει ένα σάντουιτς με μπέικον καθημερινά για πρωινό.

Η Γουίνιφρεντ Πάρκερ, η οποία ζει σε οίκο ευγηρίας κοντά στην Οξφόρδη, γεννήθηκε 13 χρόνια πριν τη βασίλισσα Ελισάβετ Β’ και ενώ ο Γούντροου Ουίλσον ήταν πρόεδρος των ΗΠΑ.

Advertisement

Όταν ήταν νέα, υπήρξε τραγουδίστρια στη σκηνή των κλαμπ του Μπέρμιγχαμ όταν ήταν νέα.

Πρόσφατα διοργανώθηκε γι’ αυτήν ένα πάρτι με πέντε γενιές της οικογένειάς της. Η Σάλι Κόνολι, συντονίστρια του οίκος ευγηρίας, δήλωσε ότι η Πάρκερ έχει δύο εγγόνια, έξι δισέγγονα και 10 τρισέγγονα.

Το προσωπικό κανόνισε να έρθει ένας σαξοφωνίστας και να παίξει το αγαπημένο της τραγούδι, «I’m Forever Blowing Bubbles», μαζί με μπαλόνια και μια μηχανή που βγάζει φυσαλίδες.

Αν και βρίσκεται σε τόσο μεγάλη ηλικία, η Σάλι Κόνολι λέει πως Γουίνιφρεντ «φοράει τα μαργαριτάρια της κάθε μέρα και ντύνεται καλά. Αγαπάει πραγματικά τη ζωή, είναι εκπληκτικό».

Advertisement

«Ξαπλώνει μέχρι τις 09:30 και μετά τρώει ένα σάντουιτς με μπέικον κάθε πρωί με ένα φλιτζάνι τσάι», προσθέτει.

Η Κόνολι, η οποία γνώριζε την 109χρονη για 30 χρόνια, είπε ότι εργαζόταν στην -κλειστή πλέον- αλυσίδα καταστημάτων Woolworths και ότι ήταν ταξιθέτρια για ένα διάστημα, αλλά «το τραγούδι της ήταν καταπληκτικό».

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: