«Δηλαδή επειδή παντρεύτηκα τον Αντρέα, κάθισα και πολλές ώρες στο χειρουργικό κρεβάτι;» διερωτάται η Νατάσα Θεοδωρίδου

«Δηλαδή επειδή παντρεύτηκα τον Αντρέα, κάθισα και πολλές ώρες στο χειρουργικό κρεβάτι;» διερωτάται η Νατάσα Θεοδωρίδου
Advertisement

Ανοησία χαρακτήρισε η Νατάσα Θεοδωρίδου την άποψη που ίσως έχουν κάποιοι ότι επειδή υπήρξε παντρεμένη με τον Ανδρέα Φουστάνο κάθισε «πάρα πολλές ώρες» στο χειρουργικό κρεβάτι.

Ερωτηθείσα εάν υπάρχουν σχόλια που την έχουν ενοχλήσει, αρχικά σημείωσε ότι την αφορά ό,τι έχει να κάνει με τη μουσική. «Θέλω να είμαι μια καλή τραγουδίστρια, ένας ωραίος καλλιτέχνης για τον κόσμο», συμπλήρωσε, μιλώντας στην εκπομπή «Mega Καλημέρα».

Advertisement

«Επειδή παντρεύτηκα κάποτε τον Αντρέα, θέλουν να πιστεύουν ότι εγώ κάθισα στο χειρουργικό κρεβάτι πάρα πολλές ώρες της ζωής μου… κάθε μέρα ήμουν εκεί, δεν είχα κάτι άλλο να κάνω. Έως ένα σημείο το κατανοώ ως μια ανοησία στην οποία δεν δίνω σημασία. Οι ανοησίες δεν με πειράζουν», συμπλήρωσε η τραγουδίστρια.

«Αν κάποιος με βλέπει και πιστεύει ότι εγώ έχω αλλάξει και είμαι μια άλλη, εάν βλέποντας τη φυσική μου ωριμότητα (με βλέπει) ως μια άλλη, δεν μπορώ εγώ να του εξηγήσω τα αυτονόητα και δεν με αφορά. Θεωρώ ότι είναι ανόητος», πρόσθεσε.

Όταν το σχόλιο είναι κακοπροαίρετο, αυτό δεν την αφορά καθόλου, συμπλήρωσε. «Το σβήνω και το μπλοκάρω. Αφού δεν σου αρέσει που με βλέπεις, σε βοηθάω εγώ μια ώρα αρχύτερα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Advertisement

Η Νατάσα Θεοδωρίδου αναφέρθηκε και στην επικοινωνία που είχε το καλοκαίρι, μέσω των social media, με τον πρωταγωνιστή της σειράς «Purple hearts», Νίκολας Γκάλιτζιν. Η τραγουδίστρια εξήγησε ότι, ενώ βρισκόταν στη Ζάκυνθο για συναυλία, άρχισαν να της στέλνουν συνέχεια ένα βίντεο που κάποιοι χόρευαν το «Δεν θέλω τέτοιους φίλους».

Αρχικά, εξήγησε, δεν έδωσε σημασία, μέχρι που followers της εξήγησαν ποιος ήταν στο βίντεο. «Μπήκα στο προφίλ του, είπα τι ντροπή… θα λέει ο άνθρωπος… και έκανα repost γράφοντας “Ελλάδα παντού”».

Έπειτα από αυτό, ανέφερε, της έστειλε μήνυμα ο ηθοποιός και της είπε ότι είναι πολύ αγαπητή στην οικογένειά του και πως του αρέσει πολύ το συγκεκριμένο τραγούδι.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: