Σοκάρουν οι λεπτομέρειες για τον εφιάλτη της 12χρονης -Ο 53χρονος τη βίαζε κρατώντας όπλο μέσα στο μαγαζί του

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες για τον εφιάλτη της 12χρονης -Ο 53χρονος τη βίαζε κρατώντας όπλο μέσα στο μαγαζί του
Advertisement

Σοκαριστικές είναι οι λεπτομέρειες που αποκαλύπτονται έπειτα από την σύλληψη 53χρονου, ο οποίος φέρεται να βίαζε και στη συνέχεια να εξέδιδε 12χρονη μαθήτρια.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η μητέρα της 12χρονης είχε εμπιστοσύνη στον 53χρονο ο οποίος διατηρεί κατάστημα στην Αθήνα. Εκεί η ανήλικη έκανε κάποιες βοηθητικές εργασίες για τις οποίες λάμβανε ένα χαρτζιλίκι .

Advertisement

Ο 53χρονος, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, από τον περασμένο Απρίλιο φέρεται να άρχισε να βιάζει τη 12χρονη μέσα στο κατάστημα του απειλώντας την με όπλο. Μάλιστα την φωτογράφιζε, ενώ φέρεται να βιντεοσκοπούσε και τις αρρωστημένες πράξεις του .

Στη συνέχεια κοινοποιούσε το εν λόγω υλικό με την ανήλικη , στο διαδίκτυο , όπου ψάρευε πελάτες και την εξωθούσε την πορνεία. Οι αστυνομικοί του τμήματος ανηλίκων προχώρησαν στη σύλληψη και ενός από τους πελάτες , ηλικίας 42 ετών.

Σε βάρος του 53χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα του βιασμού ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, διακεκριμένης περίπτωσης κατάχρησης ανηλίκου από πρόσωπο που δέχεται τις υπηρεσίες του ανήλικου κατ’ εξακολούθηση, κατάχρηση ανηλίκου, διακεκριμένη περίπτωση πορνογραφίας ανηλίκων, διακεκριμένη περίπτωση μαστροπείας με χρήση ηλεκτρονικών μέσων επικοινωνίας, γενετήσια πράξη με ανήλικο και παράνομη βία σε βάρος ανήλικου, ενώ σε βάρος του 42χρονου για το αδίκημα της γενετήσιας πράξης με ανήλικο έναντι αμοιβής κατ’ εξακολούθηση.

Στην κατοχή του 53χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2 πιστόλια, 572 φυσίγγια, 21 μαχαίρια, ξιφολόγχη, 2 φορητοί υπολογιστές και σκληρός δίσκος και στην κατοχή του 42χρονου φορητός υπολογιστής και 2 usb.

Πηγη

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: