Ο Τζίμι Κίμελ μιλά για τη ζωή του 5χρονου γιου του μετά τη δεύτερη εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς

Ο Τζίμι Κίμελ μιλά για τη ζωή του 5χρονου γιου του μετά τη δεύτερη εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς
Advertisement

Ο Τζίμι Κίμελ μίλησε για την περιπέτεια υγείας του 5χρονου γιου του, μετά τις δύο εγχειρήσεις ανοιχτής καρδιάς, στις οποίες υποβλήθηκε.

«Ο Μπίλι τα πάει περίφημα. Είναι απόλυτα φυσιολογικός – αν και δεν θα έπρεπε να πω ότι είναι φυσιολογικός, δεν είναι ένα κανονικό παιδί, είναι ένα περίεργο παιδί, αλλά η καρδιά του είναι μια χαρά», είπε ο Κίμελ.

Advertisement

«Είναι λίγο κακομαθημένος, αυτό είναι το μόνο που μας ανησυχεί αυτή τη στιγμή. Τα πάει περίφημα. Πρέπει όμως να κάνει ακόμα άλλη μια χειρουργική επέμβαση».

Πρόσθεσε δε, πως «Το Νοσοκομείο Παιδιών εδώ στο Λος Άντζελες είναι ένα υπέροχο μέρος για τους γονείς να φέρνουν τα παιδιά τους όταν χρειάζεται, αλλά επίσης είναι ένα υπέροχο μέρος επειδή εκπαιδεύουν γιατρούς και νοσοκόμους όχι μόνο από όλη τη χώρα, αλλά και από όλο τον κόσμο.

Είναι ένα μέρος όπου έρχονται, μαθαίνουν και βοηθούν άλλους σε ολόκληρη τη χώρα, όχι μόνο στο Λος Άντζελες.»

Advertisement

Όσο για τον Μπίλι σε σχέση με τα άλλα παιδιά της ηλικίας του ο παρουσιαστής είπε ότι δεν διαφέρει καθόλου.

«Οι άνθρωποι νομίζω ότι διστάζουν πολύ να με ρωτήσουν για αυτόν και λένε μόνο «Είναι καλά;» . Και ειλικρινά δεν διαφέρει σωματικά από οποιοδήποτε από τα άλλα παιδιά», εξήγησε ο Κίμελ.

«Μπορεί να παίξει, να αθληθεί – δεν θέλει, αλλά μπορεί. Χορεύει και χοροπηδάει, και παλεύουμε όλη την ώρα»

»Είναι καλά, εκτός από αυτό που συμβαίνει με την καρδιά του, είναι τέλεια», πρόσθεσε. Συνέχισε δε,  να επαινεί το CHLA, αποκαλώντας τους γιατρούς και τις νοσοκόμες πραγματικά «αστέρια».

Advertisement

«Υπάρχουν μερικά άσχημα πράγματα στο να είσαι διάσημος, και υπάρχουν μερικά καλά, και ένα από τα καλύτερα πράγματα είναι ότι ρίχνεις φως σε αυτούς τους ανθρώπους που είναι τα πραγματικά αστέρια» είπε.

«Όταν μπορείς να κάνεις κάτι για το παιδί κάποιου, γίνονται οι πιο σημαντικοί άνθρωποι στον κόσμο, και για μένα, αυτοί οι άνθρωποι είναι οι πιο σημαντικοί».

Για όσους επικοινωνούν μαζί του, πριν τα παιδιά τους εισαχθούν με παρόμοιο πρόβλημα στο νοσοκομείο λέει ότι «Δεν θα λάβετε διαφορετική θεραπεία, αντιμετωπίζονται όλοι σαν VIP σε αυτό το νοσοκομείο, γιατί ακριβώς έτσι είναι εκεί και αυτό δεν ισχύει για τα περισσότερα νοσοκομεία», πρόσθεσε.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: