Survivor: 200.000€ αποζημίωση ζητά πρώην παίκτρια από την παραγωγή -Κινήθηκε νομικά

Survivor: 200.000€ αποζημίωση ζητά πρώην παίκτρια από την παραγωγή -Κινήθηκε νομικά
Advertisement

Η πρώην παίκτρια του «Survivor» Σοφία Μαργαρίτη, κινήθηκε νομικά κατά της παραγωγής του ριάλιτι.

Αναγκάστηκε να προχωρήσει σε αυτή την ενέργεια, επειδή όπως υποστηρίζει η ίδια μέσω του δικηγόρου της, η παραγωγή δεν έδειξε καθόλου προσοχή σε έναν τραυματισμό της με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζει σοβαρό θέμα με την υγεία της.

Advertisement

Την αποκάλυψη έκανε ο δικηγόρος της πρώην παίκτριας, Απόστολος Λύτρας. Όπως είπε ο δικηγόρος, η πρώην παίκτρια του ριάλιτι δυσκολεύεται να περπατήσει ζητώντας από την παραγωγή του «Survivor» το ποσό των 200 χιλιάδων ευρώ.

«Η αγωγή κατατέθηκε, περιμένουμε μέσα στο επόμενο διάστημα να συζητηθεί. Το ποσό που ζητάει για ηθική βλάβη και παραμόρφωση είναι 200.000 ευρώ. Περιμένουμε να δούμε τι θα αποφασίσουν τα δικαστήρια.

Όταν μπαίνει κάποιος παίκτης στο Survivor τον βάζουν να υπογράψει μια σύμβαση που είναι άκρως καταχρηστική σε όλους τους όρους. Ότι δε φέρει καμία ευθύνη η παραγωγή για τίποτα. Αυτό τους βάζουν και υπογράφουν.

Advertisement

Αυτό είναι καταχρηστικό. Οι όροι αναγράφονται στο συμβόλαιο αναλυτικά. Το υπογράφουν μεν, αλλά είναι καταχρηστικό. Ο νόμος υπερτερεί της υπογραφής.

Εγώ αυτό που θέλω να εξηγήσω είναι η καταχρηστικότητα των όρων του συμβολαίου. Δεν έλαβε τη φροντίδα που έπρεπε και την υποχρέωσαν να συνεχίσει να αγωνίζεται.

Για μια εβδομάδα, που αυτό ήταν καταστροφικό για την υγεία της. Της έχει αφήσει βλάβη, δε μπορεί να περπατήσει τώρα. Έκανε αρκετές επεμβάσεις και συνεχίζει να επισκέπτεται γιατρούς στα νοσοκομεία. Πάρα πολλά έξοδα.

Advertisement

Η παραγωγή δεν έχει ενδιαφερθεί ούτε τηλέφωνο να την πάρει. Η διάγνωση που της έγινε από κάποιον που δεν ήταν γιατρός, ήταν πως δεν έχει τίποτα.

Συνέχισε για μια βδομάδα, μέχρι που δεν άντεχε άλλο και έφυγε. Δεν έχω επικοινωνήσει με την παραγωγή εγώ, η παραγωγή θα έπρεπε να έχει επικοινωνήσει μαζί μας» είπε, μεταξύ άλλων, ο Απόστολος Λύτρας.

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: