Κολωνός: «Η μητέρα της 12χρονης απειλεί να αυτοκτονήσει» – Πώς εξηγεί τα εμβάσματα στο λογαριασμό της

Κολωνός: «Η μητέρα της 12χρονης απειλεί να αυτοκτονήσει» – Πώς εξηγεί τα εμβάσματα στο λογαριασμό της
Advertisement

Κολωνός: Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για την υπόθεση της 12χρονης, μετά και την σύλληψη της μητέρας.

Συγκεκριμένα η μητέρα κρατείται στη ΓΑΔΑ και κατηγορείται για διακεκριμένη μαστροπεία, ενώ ήδη έχει δοθεί εντολή να ανοίξουν οι τραπεζικοί της λογαριασμοί.

Advertisement

«Υπάρχει σύλληψη με την κατηγορία της μαστροπείας, επειδή βρέθηκαν μηνύματα που είχε ανταλλάξει με τον κατηγορούμενο και μέχρι εκεί. Υπάρχουν και δύο εμβάσματα τα οποία τα είχε κάνει το παιδί.

Είχε πάρει το παιδί την κάρτα της μητέρας και τον τραπεζικό λογαριασμό κι εκεί της είχε βάλει ο κατηγορούμενος δύο ποσά. Μικροποσά, 20 και 25 ευρώ», είπε αρχικά ο κ. Λύτρας ο οποίος βρέθηκε στη ΓΑΔΑ για να ενημερωθεί για την υπόθεση.

«Το θέμα δεν είναι αυτό. Το θέμα είναι ότι βρισκόμαστε μπροστά σε ένα τρομερό έγκλημα, εμάς σκοπός μας είναι να αποκαλυφθούν όλοι όσοι βρίσκονται πίσω από αυτό, που εγώ θεωρώ ότι είναι κύκλωμα. Δεν θεωρώ ότι έχουμε να κάνουμε με τους τρεις κατηγορούμενους. Νομίζω ότι θα είναι κι άλλοι.

Advertisement

Αύριο οφείλει η μητέρα να δώσει κάποιες εξηγήσεις, για αυτό και το ένταλμα, δεν υπάρχει άλλος λόγος. Θα δούμε πώς θα προχωρήσει στη συνέχεια. Δεν έχω αποφασίσει ακόμα. Περιμένω να πάρω τη δικογραφία. Είμαι δίπλα στη συνάδελφό μου, χειρίζεται την υπόθεση», πρόσθεσε.

Σε ερώτηση για τη συμπληρωματική κατάθεση της 12χρονης, υποστήριξε ότι «Η 12χρονη θα δώσει μια κατάθεση για διάφορα θέματα, τα οποία έχουν προκύψει μετά την απολογία των κατηγορούμενων. Δεν γνωρίζω αν θα εξεταστούν τα υπόλοιπα παιδιά της οικογένειας, από την εμπειρία μου όμως θεωρώ ότι θα εξεταστούν σίγουρα».

Από την πλευρά της η  μέχρι τώρα συνήγορος της οικογένειας, Ασπασία Ταραχοπούλου επεσήμανε: «Δεν την περιμέναμε αυτή την εξέλιξη. Βρεθήκαμε προ εκπλήξεως, συνεργαζόμαστε με τον κ. Λύτρα. Περιμένουμε τη δικογραφία. Μάθαμε ότι εκδόθηκε το ένταλμα σύλληψης με την κατηγορία της μαστροπείας. Περιμένουμε να δούμε τη δικογραφία αύριο στον Ανακριτή. Η μητέρα αρνείται τις κατηγορίες».

Advertisement

«Το παιδί πήρε την κάρτα και τον τραπεζικό λογαριασμό και τα έδωσε στον κατηγορούμενο. Η μητέρα δεν γνώριζε τίποτα. Προφανώς είχε σχέδιο να την ενοχοποιήσει», ειπώθηκε στη συνέχεια.

«Η μητέρα κλαίει, λέει ότι θα αυτοκτονήσει, φοβάται ότι θα της πάρουν τα παιδιά. Τα μικρά παιδιά είναι στη γιαγιά τους, η 12χρονη δίνει συμπληρωματική κατάθεση. Τα άλλα παιδιά είναι μεγάλα. Περιμένουμε να πάρουμε τη δικογραφία για να δούμε τι θα γίνει», πρόσθεσε.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: