«Mου έδειχνε αριθμούς από πινακίδες για να μπαίνω στα αμάξια»: Σπάει την σιωπή της η 12χρονη για τον Μίχο

«Mου έδειχνε αριθμούς από πινακίδες για να μπαίνω στα αμάξια»: Σπάει την σιωπή της η 12χρονη για τον Μίχο
Advertisement

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις γύρω από την υπόθεση της 12χρονης, μετά και την κατάθεση της ανήλικης στους αξιωματικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων.

Συγκεκριμένα η 12χρονη μιλώντας δύο φορές στους αστυνομικούς, περιέγραψε τη φρίκη που έζησε για περίπου 150 ημέρες. Η ανήλικη κλήθηκε να καταθέσει και τρίτη φορά, για να τη ρωτήσουν για τα ραντεβού σε οίκους ανοχής. Ωστόσο το κοριτσάκι υπέστη σοκ και δεν μπόρεσε να μιλήσει άλλο.

Advertisement

«Μου έλεγε ακόμη και αριθμούς από πινακίδες για να μπαίνω στα αυτοκίνητα», είπε η ανήλικη στους αστυνομικούς. «Έπαιρνα τα χρήματα που μου έδιναν και του τα παρέδιδα. Εκείνος τα άφηνε στο κατάστημα. Υπάρχει και ένα δεύτερο άτομο που ερχόταν μαζί μου στα ραντεβού», πρόσθεσε.

«Θέλω απλά να μπει στη φυλακή. Με τον δεύτερο άνδρα έχω πάει σε ραντεβού τέσσερις φορές. Αναγνωρίζω τα συγκεκριμένα άτομα στις φωτογραφίες που μου δείχνετε» κατέθεσε η 12χρονη. Η 12χρονη στις καταθέσεις της στην αρχή, είπε ότι ο Ηλίας Μίχος είναι καλός άνθρωπος, ωστόσο κατέληξε να ξεσπά σε λυγμούς και να ζητά να πάει στην φυλακή.

Φαίνεται πως στις αρχές Μαίου, ο 53χρονος την πλησίασε, κέρδισε την εμπιστοσύνη της και την αποπλάνησε. Έκτοτε, ο κατηγορούμενος ασελγούσε πάνω της και στη συνέχεια, όπως το ίδιο το κορίτσι είπε, την πήγαινε στα ραντεβού.

Advertisement

Η μαθήτρια αναγνώρισε πάνω από 10 άτομα ως πελάτες της. Ανάμεσά τους και ο 42χρονος, πατέρας τριών ανηλίκων παιδιών. Μαζί του, είπε, είχε πάει σε ραντεβού τέσσερις φορές.

Όλα ξεκίνησαν στα τέλη του περασμένου Απριλίου. Η φτώχεια, η έλλειψη χρημάτων και δουλειάς, έκανε την 37χρονη να επισκέπτεται συχνά το μίνι μάρκετ του Μίχου για να αγοράζει τα βασικά είδη με βερεσέ.

Τότε, ήταν που έγινε και η πρόταση από τον 53χρονο, για να καλύψει το χρέος να δουλεύει στην επιχείρηση του καθαρίζοντας και βοηθώντας στις βασικές δουλειές.

Advertisement

Σε κάποιες επισκέψεις, η μητέρα έπαιρνε μαζί της και το 11,5 ετών κοριτσάκι της για να τελειώνει πιο γρήγορα, ενώ το τελευταίο διάστημα έστελνε μόνο του το παιδί.

Ο Βασίλης Σοφιανίδης παραδέχθηκε στην απολογία του ότι είχε σεξουαλική επαφή με την κοπέλα, υποστηρίζοντας πως τη γνώρισε μέσα από σαιτ γνωριμιών πληρωμένου έρωτα και λέγοντας πως είχε την εντύπωση πως ήταν 17 και όχι 12 ετών. Όπως είπε με τον Ηλία Μίχο δεν είχαν συναντηθεί ποτέ, ούτε καν γνώριζε ποιος είναι.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: