Αλέξανδρος Νικολαΐδης: Ξέσπασε σε κλάματα ο Πύρρος Δήμας on air -«Δεν θα αντέξω να πάω στην κηδεία»

Αλέξανδρος Νικολαΐδης: Ξέσπασε σε κλάματα ο Πύρρος Δήμας on air -«Δεν θα αντέξω να πάω στην κηδεία»
Advertisement

Συγκλονισμένος ο Πύρρος Δήμας, λύγισε όταν κλήθηκε να πει δυο λόγια για τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη.

Ο σπουδαίος Ολυμπιονίκης της άρσης βαρών έχει ζήσει αρκετές στιγμές με τον αδικοχαμένο πρωταθλητή του τάε κβον ντο και, όταν ήρθε η στιγμή να μιλήσει για τον θάνατό του, δεν άντεξε…

Advertisement

«Από το 2000 ώς το 2012 ταξιδέψαμε μαζί σε Ολυμπιακούς Αγώνες. Εγώ το 2000, όταν έσπασε το πόδι του, ταξιδέψαμε μαζί με το αεροπλάνο και έβαλαν τα μετάλλια μπροστά. Ο Αλέξανδρος με το σπασμένο πόδι δεν μπορούσε να κάτσει αλλού.

Ήταν και ψηλός. Το καλύτερο παιδί. Με το χαμόγελο, την ευγένειά του. Το 2004 στο Ολυμπιακό Χωριό μαζί. Πήρε το αίμα του πίσω με το μετάλλιο. Στο Πεκίνο είχα πάει ως αντιπρόεδρος της ομοσπονδίας. Κι εκεί τον αδίκησαν, αλλά πήρε μετάλλιο», είπε αρχικά στην εκπομπή «Στούντιο 4».

«Ζήσαμε πολλές στιγμές μαζί με τον Αλέξανδρο, με έπαιρνε τηλέφωνο, με ρώταγε για τη γυναίκα μου (σ.σ.: η σύζυγος του Πύρρου Δήμα απεβίωσε από την επάρατη νόσο), για τα παιδιά μου, πολύ γλυκό παιδί.

Advertisement

Όταν σηκώθηκα το πρωί να ετοιμάσω τον Νικολάκη για το σχολείο… είναι στενάχωρο πολύ» είπε, και εκείνη τη στιγμή λύγισε, αποκαλύπτοντας πως η Δώρα Τσαμπάζη, η σύζυγος του Νικολαΐδη, του ζήτησε να πει δυο λόγια στην κηδεία του αύριο…

«Με πήρε και η Δώρα τηλέφωνο και μου ζήτησε να πω δυο λόγια αύριο στην κηδεία. Δεν μπορώ ούτε να πάω στην κηδεία, γιατί, δυστυχώς, δεν μπορώ να το περάσω αυτό ξανά. Ελπίζω να μην τύχει σε κανέναν αυτό» ανέφερε ο Πύρρος Δήμας, ξεσπώντας σε κλάματα.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: