«Έχεις ξινή φάτσα γι’αυτό δεν σε πλησιάζει άντρας»: Η Βανέσα Αδαμοπούλου συμβουλεύει τα νέα κορίτσια

«Έχεις ξινή φάτσα γι’αυτό δεν σε πλησιάζει άντρας»: Η Βανέσα Αδαμοπούλου συμβουλεύει τα νέα κορίτσια
Advertisement

Η Βανέσα Αδαμοπούλου σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Ελένη», μίλησε για τα δύσκολα χρόνια της εφηβείας, τη σχέση της με τον Ιωάννη Παπαζήση, με τον οποίο μάλιστα απέκτησαν τον γιο τους και το φλερτ που δέχεται.

Όπως υπογράμμισε η τραγουδίστρια για τον γιο της “οι περισσότεροι γονείς φορτώνουν τα παιδιά τους με δραστηριότητες για να καλύψουν δικά τους κενά. Πρέπει να τα αφήσουμε να παίξουν.

Advertisement

Με τον γιο μου απολαμβάνουμε να βλέπουμε ταινίες και να τρώμε ποπ κορν, κάνουμε πολλά αστεία και με τραβάει βιντεάκια. Τα τελευταία χρόνια προσπαθώ να μην παίρνω στα σοβαρά τον εαυτό μου”.

Για τα παιδικά της χρόνια, η Βανέσα Αδαμοπούλου επεσήμανε “όταν ήμουν παιδί, κάθε καλοκαίρι πήγαινα στο χωριό μας στην Ανδρίτσαινα. Οι αναμνήσεις από κει είναι ο λόγος που έγινα συγγραφέας. Οι γονείς πρέπει να αφήνουν τα παιδιά να περνάνε χρόνο με τον παππού και τη γιαγιά. Ο ρόλος τους είναι να τα κακομάθουν”.

Για την εφηβεία της σημείωσε «έζησα την εφηβεία μου στα πατώματα, στις μαυρίλες μου. Τώρα θέλω μόνο φως. Έχω κάνει ψυχοθεραπεία για ένα χρόνο και όσα μάθαινα τα δούλευα μέσα μου.

Advertisement

Πριν δύο χρόνια, που έχασα τη μητέρα μου, ένιωσα την παύση της παντοδυναμίας της μαμάς και κατάλαβα ότι η ζωή είναι το σήμερα. Με φλερτάρουν οι άνδρες. Οι γυναίκες παραπονιούνται ότι δεν τις φλερτάρουν οι άντρες. Δεν σαν φλερτάρουν κορίτσια γιατί βλέπουν ένα “παγόβουνο”, ξινές φάτσες που το παίζουν απλά ωραίες».

Σχετικά με τον Ιωάννη Παπαζήση, η Βανέσα Αδαμοπούλου τόνισε «με τον Ιωάννη κάνουμε και φιλικές συζητήσεις, εκτός απ’ όσες αφορούν το παιδί μας. Όταν ένας άνθρωπος είναι τόσα χρόνια στη ζωή σου, δεν παύει ξαφνικά να υπάρχει».

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: