Γοητευτικός μελαχρινός, πετυχημένος σκηνοθέτης: Ο κούκλος σύντροφος της Φωτεινής Παπαθεοδώρου από το Μαύρο Ρόδο

Γοητευτικός μελαχρινός, πετυχημένος σκηνοθέτης: Ο κούκλος σύντροφος της Φωτεινής Παπαθεοδώρου από το Μαύρο Ρόδο
Advertisement

Η Φωτεινή Παπαθεοδώρου, που πρωταγωνιστεί φέτος στη σειρά του Mega «Μαύρο Ρόδο», υποδυόμενη μία νεαρή μοναχή, την Ελισάβετ, έχει σχέση μ’ έναν κούκλο σκηνοθέτη.

Όπως υπογράμμισε η ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή της «γεννήθηκα στην Αγγλία και ζούσα εκεί μέχρι επτά χρονών και μετά ο πατέρας μου βρήκε δουλειά στην Ελλάδα, οπότε ήρθαμε στην Ελλάδα. Δεν ήξερα καθόλου ελληνικά, έμαθα, μπήκα στη δευτέρα δημοτικού και έμαθα και μετά γύρισα πάλι για το πανεπιστήμιο».

Advertisement

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Real, η Φωτεινή Παπαθεοδώρου, τα τελευταία οχτώ χρόνια, βρίσκεται σε σχέση με τον Σέρβο παραγωγό και σκηνοθέτη, Αλεξάντερ Νίκολιτς, με τον οποίο γνωρίστηκε κατά τη διάρκεια των σπουδών της στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Οι δυο τους είναι αχώριστοι και μοιράζονται το ίδιο πάθος για την τέχνη, ενώ ο Άλεξ την έχει μυήσει στη σκηνοθεσία.

Το ζευγάρι συγκατοικεί στην Αθήνα, ενώ επισκέπτεται πολύ συχνά το Βελιγράδι, τη γενέτειρα του. Αγαπημένος προορισμός του ζευγαριού είναι το Λονδίνο, όπου γνωρίστηκαν, ενώ ο σκηνοθέτης μεγάλωσε, πήγε σχολείο και σπούδασε γραφιστική εκεί.

Advertisement

Ο σύντροφος της Φωτεινής Παπαθεοδώρου γεννήθηκε στο Βελιγράδι, το 1979. Με το ξέσπασμα του πολέμου στην Γιουγκοσλαβία το 1991, η οικογένειά του κατέφυγε στο Λονδίνο, όπου εργάστηκε στο post production για τον κινηματογράφο και την τηλεόραση και επιμελήθηκε πολλά ντοκιμαντέρ.

Παράλληλα, ασχολήθηκε με την σκηνοθεσία και το σενάριο, δημιουργώντας πέντε ταινίες Μικρού μήκους, οι οποίες προβλήθηκαν σε διεθνή φεστιβάλ.

Το 2009, ο Νίκολιτς ίδρυσε την εταιρεία παραγωγής και άρχισε να εργάζεται για το ντοκιμαντέρ που αφορούν εγκλήματα πολέμου και γενοκτονίες.

Advertisement

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: