Επιστρέφει η Ελενα Παπαβασιλείου στην Ελληνική τηλεόραση σε κανάλι – έκπληξη

Επιστρέφει η Ελενα Παπαβασιλείου στην Ελληνική τηλεόραση σε κανάλι – έκπληξη
Advertisement

Λίγο πριν την τελική υπογραφή βρίσκεται η Έλενα Παπαβασιλείου, η οποία όπως όλα δείχνουν ετοιμάζεται να επιστρέψει στη μικρή οθόνη ύστερα από πολλά χρόνια απουσίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει πραγματοποιήσει ραντεβού με το νέο Action 24 -το οποίο ως γνωστόν ετοιμάζεται να αλλάξει και όνομα μετά την εξαγορά του.

Advertisement

Η παρουσιάστρια πρόκειται να αναλάβει μία νέα, ψυχαγωγικού περιεχομένου εκπομπή.

Εδώ να θυμίσουνε ότι ο σταθμός Action 24 πέρασε στα χέρια των Δ. Μπάκου, Γ. Καϋμενάκη και Α. Εξάρχου, με τους νέους ιδιοκτήτες να είναι πρόθυμοι να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη προκειμένου να δημιουργήσουν ένα πολλά υποσχόμενο πρόγραμμα.

«Ανακοινώνεται η υπογραφή σύμβασης μεταβίβασης του 100% των μετοχών της εταιρείας που έχει το Action 24, σε εταιρεία συμφερόντων των κ.κ. Δ. Μπάκου, Γ. Καϋμενάκη και Α. Εξάρχου.

Advertisement

Η ολοκλήρωση της συναλλαγής υπολογίζεται να γίνει μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου 2022», ανέφερε η σχετική ανακοίνωση το περασμένο καλοκαίρι.

Εκτός από την Ελενα Παπαβασιλείου και τον Γιώργο Μητσικώστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ραντεβού έχουν πραγματοποιήσει και πολλοί δημοσιογράφοι οι οποίοι ετοιμάζονται για τη νέα τους τηλεοπτική στέγη…

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: