Οι γυναίκες του ζωδιακού που θέλουν να βλέπουν τους άντρες να «σφάζονται» στην ποδιά τους

Οι γυναίκες του ζωδιακού που θέλουν να βλέπουν τους άντρες να «σφάζονται» στην ποδιά τους
Advertisement

Τις κυρίες αυτές του ζωδιακού άνετα θα τις χαρακτήριζε πάντως κανείς και… «Μαρίες Πανταγιώτισσες». Είναι ωραίες, sexy, παθιασμένες και με μεγάλη επιτυχία στο αντρικό φύλλο.

Τις διεκδικούν πολλοί κι εκείνες δεν ξέρουν ποιον να επιλέξουν. Όλη αυτή η διεκδίκηση βέβαια τις εξιτάρει, τις ανεβάζει και τις κάνει να απολαμβάνουν να βλέπουν τη «μάχη» να εκτυλίσσεται μπροστά τους. Πάμε να δούμε για ποια τέσσερα ζώδια μιλάμε:

Advertisement

ΚΡΙΟΣ

Η γυναίκα Κριός ζει και αναπνέει για τον ανταγωνισμό. Την εξιτάρει όλη αυτή η κατάσταση. Θέλει να υπάρχει πάθος, ένταση και διεκδίκηση στην σχέση.

Είναι ωραία, μοιραία και έχει αρκετούς άντρες να την κυνηγούν. Εύκολα λοιπόν θα έμπαινε σε μια διαδικασία… «πλειστηριασμού».

Θα τους άφηνε να «σφάζονται» για το ποιος θα καταφέρει να την κερδίσει την καρδιά της κι εκείνη πολύ απλά θα την έδινε στον πιο δυνατό που θα επικρατούσε των υπολοίπων.

Advertisement

ΤΑΥΡΟΣ

Και η γυναίκα Ταύρος απολαμβάνει να βλέπει τους άντρες να την διεκδικούν. Μην ξεχνάς ότι είναι μια γυναίκα άκρως ερωτική, συνήθως πολύ εμφανίσιμη, sexy και της αρέσει να νιώθει «Μαρία Πενταγιώτισσα».

Σαφώς και έχει πολλούς άντρες στα πόδια της και προτιμά να τους βλέπει να δίνουν μάχη για να την διεκδικήσουν για να μπορέσει κι αυτή να επιλέξει τον καλύτερο, τον πιο δυνατό και φυσικά αυτόν που θα της παρέχει την μεγαλύτερη ασφάλεια και σταθερότητα.

ΛΕΩΝ

Μια βασίλισσα δεν μπορεί να την έχει όποιος κι όποιος, παρά μόνο ο καλύτερος! Αυτός που θα καταφέρει να επισκιάσει και να κερδίσει όλους τους άλλους διεκδικητές.

Advertisement

Ναι, και η Λιονταρίνα θα απολάμβανε να βλέπει τα παλληκάρια να «σφάζονται» στην ποδιά της και να την διεκδικούν με κάθε τρόπο.

Θα τόνωνε ακόμα περισσότερο τον εγωισμό της και την φιλαρέσκειά της. Και φυσικά εκείνη, μετά την «μάχη», θα επέλεγε τον survivor της ερωτικής της αρένας που θα της είχε αποδείξει την αξία του και τις ικανότητές του.

ΖΥΓΟΣ

Η Ζυγίνα, εκτός από ωραία γυναίκα και με μεγάλες επιτυχίες στον αντρικό πληθυσμό, είναι και αναποφάσιστη. Τόσο που μπορεί να σκάσει μέχρι και γάιδαρο.

Advertisement

Και αφού δεν μπορεί να αποφασίσει εκείνη τι θέλει, τότε θα πάρουν την απόφαση οι υποψήφιοι… σύντροφοι που την κυνηγούν και θέλουν να την κάνουν δική τους.

Θα επιδοθούν σε έναν «αγώνα» και η Ζυγίνα, απλώς θα περιμένει να κερδίσει ο καλύτερος για να του δώσει την καρδιά της και να πιστεύει κιόλας ότι έχει κάνει την καλύτερη δυνατή επιλογή.

Μην νομίζεις… Της αρέσει να γίνεται ντόρος για πάρτη της και το διασκεδάσει όσο δεν πάει. Μην σου πούμε ότι το επιζητά κιόλας, γι΄αυτό πολλές φορές μένει αναποφάσιστη.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: