Άρωμα…MySpace στο Instagram: Η νέα λειτουργία που εξετάζει η εφαρμογή

Άρωμα…MySpace στο Instagram: Η νέα λειτουργία που εξετάζει η εφαρμογή
Advertisement

Μνήμες από MySpace φέρνει η νέα λειτουργία που εξετάζει να φέρει το Instagram στην εφαρμογή, ενδεχομένως τραβώντας περισσότερους millennials.

Ειδικότερα, το Instagram εξετάζει την εισαγωγή λειτουργίας, η οποία θα επιτρέπει στους χρήστες να προσθέτουν τραγούδι στο προφίλ τους, όπως έκανε και η Myspace στην αρχή της δεκαετίας του 1990.

Advertisement

Ο Alessandro Paluzzi, developer και μηχανικός γνωστός από τις αναρτήσεις του στο Twitter, υποστηρίζει ότι αποκάλυψε το τελευταίο δοκιμαστικό στην εφαρμογή, αφότου εξερεύνησε τους πιο πρόσφατους κώδικες στην πλατφόρμα.

Ο Alessandro δείχνει μέσω screenshots ότι οι χρήστες θα μπορούν σύντομα να προσθέσουν μουσική στους λογαριασμούς τους στο Instagram από το μενού επεξεργασίας προφίλ.

Advertisement

Από εκεί θα μπορεί κανείς να επιλέξει το τραγούδι, το οποίο θα φαίνεται στο σημείο του προφίλ που αναγράφει τα στοιχεία του, ενώ επίσης θα μπορεί να διαλέξει τη λεζάντα που θα το συνοδεύει.

Για όσους είχαν προφίλ στο MySpace, η νέα λειτουργία είναι γνώριμη. Δυστυχώς όμως δεν υπάρχει πρόβλεψη για το πότε θα μπορεί κανείς να έχει αυτή την επιλογή, καθώς όπως επιβεβαίωσε εκπρόσωπος του Instagram στην ιστοσελίδα HITC, «η λειτουργία είναι ένα εσωτερικό υπόδειγμα και δεν εξετάζεται εξωτερικά αυτή τη στιγμή».

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: