Η απολογία Λιάγκα για τις φωτογραφίες κακοποίησης της ανήλικης που υποστήριξε πως είχε στο κινητό του [βίντεο]

Η απολογία Λιάγκα για τις φωτογραφίες κακοποίησης της ανήλικης που υποστήριξε πως είχε στο κινητό του [βίντεο]
Advertisement

Σάλος προκλήθηκε το πρωί της Τετάρτης με τον Γιώργο Λιάγκα. Ο παρουσιαστής και δημοσιογράφος, την ώρα της εκπομπής, είδε από το κινητό του – όπως ισχυρίστηκε εκείνη την ώρα – φωτογραφίες από τις ειδεχθείς πράξεις του 53χρονου με το 12χρονο κορίτσι στον Κολωνό.

Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που αντέδρασαν σε όσα είπε ο παρουσιαστής. Οι χρήστες του twitter, μάλιστα, αναρωτήθηκαν πώς ήταν δυνατόν να έχει ο δημοσιογράφος στην κατοχή του τέτοιο υλικό.

Advertisement

Ο Γιώργος Λιάγκας απάντησε μέσα από τον τηλεοπτικό αέρα.

Όπως σημείωσε, δεν έχει πρόσβαση σε κάποια δικογραφία και ιδιαίτερα αυτής της σκοτεινής υπόθεση. Είπε, μάλιστα, ότι διάβαζε ένα ρεπορτάζ που έφτασε στο κινητό του και ουδέποτε είδε υλικό της δικογραφίας.

«Δεν έχω δει σε καμία περίπτωση όλα αυτά που αποτελούν αυτά που καταγγέλλονται, τις πράξεις. Όμως μου έρχεται ρεπορτάζ. Κι όταν χθες σας είπα ότι δεν ήταν η φάτσα στη φωτογραφία και μου έρχεται το κείμενο “όχι Γιώργο ήταν η φάτσα”.

Advertisement

Σας περιέγραψα, γιατί μου ήρθε εκείνη την ώρα χθες το στοιχείο του ρεπορτάζ, που έλεγε ότι στις φωτογραφίες που υπάρχουν και στα βίντεο που υπάρχουν φαινόταν και η φάτσα του τέρατος. Αυτό σας είπα. Δεν έχω πρόσβαση σε καμία δικογραφία, όχι τώρα, ποτέ δεν είχα», ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: