Θα έκαναν τα πάντα: Τα ζώδια που θα έφταναν στα άκρα για να κερδίσουν τον έρωτά τους

Θα έκαναν τα πάντα: Τα ζώδια που θα έφταναν στα άκρα για να κερδίσουν τον έρωτά τους
Advertisement

Στον πόλεμο και στον έρωτα, όλα επιτρέπονται. Έτσι δεν λένε; Ε, λοιπόν αυτά τα ζώδια, το κάνουν πράξη. Όταν ερωτευτούν είναι ικανά για όλα.

Μπορούν να φτάσουν στα άκρα και να ξεφύγουν με πάρα πολλούς τρόπους. Για την αγάπη τους θα έκαναν τα πάντα και δεν θα δίσταζαν λεπτό. Πάμε να δούμε για ποια τρία ζώδια μιλάμε και να τα αναλύσουμε:

Advertisement

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος όταν «κολλάει», «κολλάει» και δεν μπορεί να ξεκολλήσει με τίποτα. Είναι ένα άτομο βαθιά συναισθηματικό που ερωτεύεται με όλο του το είναι. Δεν ερωτεύεται συχνά ή όποιον/α να βρεθεί μπροστά του.

Γι΄αυτό και την πατάει άσχημα κάποιες φορές. Ο Ταύρος λοιπόν, εκτός όλων των άλλων, είναι επίμονος. Τόσο, που μπορεί να σκάσει και γάιδαρο. Δεν μπορεί να δεχτεί ότι δεν θα έχει αυτόν/η που θέλει.

Θα κάνει τα αδύνατα δυνατά για να τον/την αποκτήσει και δεν υπάρχει περίπτωση να σταματήσει, μέχρι να κερδίσει την αγάπη που θεωρεί πως του αξίζει. Δεν πρόκειται να χάσει τον έρωτα της ζωής του ή να τον/την αφήσει να φύγει έτσι απλά και χωρίς «μάχη».

Advertisement

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το λάθος που κάνουν όλοι με τον Καρκίνο, είναι ότι τον υποτιμούν. Τον θεωρούν ταπεινό χαμομηλάκι και ακίνδυνο, ενώ τα πράγματα δεν είναι καθόλου έτσι.

Σαφώς και είναι ένας άνθρωπος γλυκός και γενικά στην ζωή του χαμηλών τόνων, όμως όταν βάλει κάτι στο μυαλό του, τίποτα και κανείς δεν μπορεί να του το βγάλει. Ο Καρκίνος ερωτεύεται βαθιά. «Κόβει φλέβες» και πέφτει στα πατώματα. Για την αγάπη του θα μπορούσε να κάνει τα πάντα.

Θα ξεπερνούσε κάθε όριο και θα έφτανε στα άκρα προκειμένου να έχει στο πλευρό του το άτομο που λαχταρά η καρδιά του. Είναι επίμονος, ισχυρογνώμων και δεν θα σταματήσει μέχρι το love story του να έχει happy ending.

Advertisement

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δεν νομίζουμε ότι ο Σκορπιός χρειάζεται και πολλές συστάσεις. Η φήμη του άλλωστε προηγείται του ίδιου. Όσα έχεις ακούσει για εκείνον έχουν μεγάλη δόση αλήθειας. Ο Σκορπιός είναι κτητικός και εμμονικός.

Δεν δέχεται το όχι ως απάντηση και θα κάνει τα πάντα για να έχει στην ζωή του το άτομο που αγαπά. Θα έφτανε στα άκρα για τον έρωτά του, θα τα ξεπερνούσε και μετά θα συνέχιζε… ακόμα πιο μακριά.

Είναι ικανός για όλα και το συναίσθημά του τον «τυφλώνει» και δεν τον αφήνει να δει καθαρά. Σωστό ή λάθος, δεν τον νοιάζει, αρκεί να πάρει αυτό που θέλει.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: